ONZE BBQ MERKEN

Onderstaand een overzicht van de belangrijkste merken in ons assortiment. Merken die we vanuit onze eigen praktijkervaring hebben geselecteerd vanwege het gebruiksgemak, kwaliteit, service, garantievoorwaarden, achterliggende organisatie, de uitstraling van het apparaat en de prijs / kwaliteitsverhouding.

MONOLITH

Kwalitatief hoogwaardig merk uit Duitsland, al 16 jaar actief. Volwaardig alternatief voor Kamado Joe en Bastard. Betere service en garanties, lager in prijs en standaard voorzien van meer accessoires.

KEIJ KAMADO

De betrouwbare kamado’s van KEIJ kamado staan garant voor een leven lang aan mooie BBQ herinneringen. Daarom hebben KEIJ kamado’s een levenslange garantie op de keramiek en een unlimited support.

ALFA FORNI

De beste pizza ovens komen uiteraard uit Italië. De gepatenteerde Forninox™ technologie zorgt ervoor dat de oven snel op temperatuur is. Alfa Forni is niet voor niets marktleider. Bekijk het volledige aanbod.

BRAAIMASTER

De kwalitatief beste braai komt uit Nederland. Ontdek de Afrikaanse manier van buiten koken. Verkrijgbaar in 2 maten. Volledig in RVS uitgevoerd. Hierdoor gaat jouw Braaimaster een leven lang mee!

PETROMAX

Het kwalitatief  hoogwaardige Duitse merk Petromax biedt alles wat nodig is om buiten te koken en is zo ontworpen dat het onderling is te combineren. Zo wordt eten bereiden in de buitenlucht een culinaire belevenis.

FORGED

Forged is een Nederlands merk met een breed assortiment aan BBQ messen van hoogwaardige kwaliteit. Forged beschikt tevens over een aantal mooie churrasco artikelen en de unieke flambadou. Bekijk het aanbod.

ROOSTR

Het buitenkeukensysteem van Roostr is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Kies uit diverse materialen en modules en stel jouw unieke Roostr buitenkeukens zelf samen met de unieke 3D configurator.

SPIT ON FIRE

Het Nederlands merk Spit on Fire heeft een spit ontwikkeld voor in je kamado. Tevens kan aan het spit een carrousel, fire basket en een kebad spiesenset worden bevestigd. Er is ook een OFYR spit beschikbaar.

ZENO

Het Nederlandse merk Zeno Products ontwerpt en produceert buitenhaarden, houtopslagen, buitenkeukens en maatwerk tuinobjecten van cortenstaal of RVS. Bekijk de foto’s met de vele mogelijkheden.

BUSCHBECK

Buschbeck  staat voor onverwoestbare Duitse degelijkheid waarvan de betonnen tuinhaarden en barbecues als enige merk in Europa zijn voorzien van een dubbelwandige constructie.  Bekijk alle uitvoeringen.

GRILLGRATE

Met de prijswinnende GrillGrate is het grillrooster opnieuw uitgevonden. Door de vlamwerende eigenschappen kan er snel worden gebarbecued, zonder dat het vlees verbrandt. De roosters passen op iedere BBQ.

THERMAPEN

De Thermapen is wereldwijd de nummer één verkochte digitale vleesthermometer en geeft binnen 1-2 seconden aan wat de temperatuur is van je voedsel. Hierdoor krijg je de perfecte garing. Een must have.

ROOKPLANKJE

Rookplankje.nl is een Nederlands familiebedrijf en beschikt over het grootste assortiment aan eigen merk BBQ-rookhout van Nederland en België. Voor rookhout ben je bij Rookplankje.nl aan het juiste adres!

CROIX VALLEY

Alle producten van Croix Valley zijn volledig natuurlijk, glutenvrij, bevatten geen anti klonter middel en geen vulstoffen. Croix Valley BBQ rubs en BBQ sauzen wonnen al vele prijzen. Bekijk het volledige aanbod.

GREENOMIC

Topprioriteit van Greenomic is de kwaliteit van de producten en de traceerbaarheid van hun oorsprong. Greenomic valt niet alleen op qua smaak maar zeker ook qua verpakking. Ook leuk om cadeau te doen!

Bekijk alle onze BBQ merken in de BBQ shop + BBQ showtuin. Beleef de ultieme Outdoor Cooking Experience en laat je adviseren door onze BBQ experts.

De diverse merken en alle accessoires vind je in de BBQ shop. In de BBQ showtuin (3500 m2!) staan alle apparaten in de praktijk opgesteld. Gezellige zitjes en hoekjes, vergelijkbaar met hoe het er bij jou thuis uit zou kunnen zien. Tijdens je bezoek kunnen deze apparaten ook worden aangestoken. Je ziet dan direct hoe eenvoudig dat is en welke lekkere dingen je op het (open) vuur kan bereiden.

Omdat we hiervoor graag de tijd nemen kan zowel de BBQ shop als de BBQ showtuin alleen op afspraak worden bezocht. Een bezoekafspraak maak je HIER.

Ook is het mogelijk de diverse apparaten tijdens een gezellige en leerzame BBQ workshop zelf uit te proberen. Na een eventuele aankoop ontvang je de kosten van de BBQ workshop retour.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.