ALFA FORNI PIZZA OVEN

Werelds meest innovatieve ovenbouwer zijn en terzelfdertijd de creativiteit en de Italiaanse tradities in stand houden, dat is wat de ALFA FORNI  pizza oven de laatste 40 jaar onderscheidde.

Een traditioneel gereedschap zoals een oven veranderen in een designobject dat over de hele wereld wordt geprezen als standaard voor hoge kwaliteit; dat is de ALFA FORNI missie. De ALFA FORNI pizza oven is bedacht en ontworpen als professionele houtoven die uitstekende resultaten garandeert gecombineerd met een ongeëvenaard gemak in gebruik en onderhoud.

De originele en design gepatenteerde ovens bieden een kookervaring van hoog niveau binnen iedere outdoor keuken of tuin. Dit alles dankzij het gebruik van materialen die bestendig zijn tegen slechte weersomstandigheden, vochtigheid en met een uitstekende warmte isolatie.

De ALFA FORNI pizza oven onderscheidt zich ten opzichten van haar directe concurrenten oa op de volgende punten:

  • Hoogwaardig in eigen huis gebakken bodemstenen.
  • Hoogwaardige Superwool glasvezel isolatie onder deze bodemstenen en in de koepel (glasvezel ipv glaswol zoals bij concurrenten).
  • De gepatenteerde Forninox technologie waarbij de uitstekende fysische en thermische eigenschappen van staal en vuurvaste stenen worden gecombineerd waardoor de Alfa-ovens  dezelfde hoge temperatuur bereiken als traditionele houtgestookte ovens, maar in een veel kortere tijd.
  • Het patenteerde Flue System, waarbij een rookomleidingsplaat zorgt dat de warmte in de brandkamer blijft en een laag verbruik garandeert.
  • Volledig in de eigen fabriek in Italië geproduceerd, waardoor de kwaliteitscontrole van begin tot eind is gegarandeerd.

De ALFA FORNI pizza oven maakt van koken een dagelijks plezier. In een paar minuten wordt de oven zo heet dat je in een mum van tijd aan de slag kan. Op het balkon, in de keuken, in de tuin, ALFA FORNI ovens kunnen op elke locatie geplaatst worden. En elk moment is het goede moment om van lekker eten te genieten samen met je dierbaren!

Je nodigen je hierbij uit om een afspraak te maken en de ALFA FORNI oven in de praktijk te ervaren.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.