Contact

Bij eventuele vragen zullen we ons best doen om deze zo snel als mogelijk te beantwoorden. Wij weten namelijk als geen ander hoe fijn het is wanneer de BBQ die je op het oog hebt, zo snel als mogelijk in je tuin staat.

Chat met ons via WhatsApp.

Klink HIER

Adres

Delwijnsestraat 5, 5315 AV, Kerkwijk

Openingstijden

Ma tm Zon | alleen op afspraak

Bedrijfsinformatie

KvK : 87358093 | BTW NL864273794B01

Stuur ons een bericht.

  captcha

  Belangrijkste Veel Gestelde Vragen

  Eigenlijk zijn al onze BBQ workshops geschikt om als beginnende BBQ'er aan deel te nemen. Ben je beginnend kamado gebruiker dan is het wel nodig om eerst onze kamado BASIS workshop te volgen voordat je gaat deelnemen aan de Gevorderde workshops. In de juiste volgorde dus.
  Ja zeker. Wanneer er iets is dat je niet kan, wil of mag eten dan vernemen we dat graag vooraf zodat we daar rekening mee kunnen houden. Je kan dat invullen in het veld opmerki9ngen of aan ons doorgeven per email.
  De meeste BBQ workshops duren bij ons 4 uur. Alleen de Low & Slow BBQ workshop duurt veel langer. Veelal 6 tot 7 uur.
  Ons Outdoor Cooking Experience Center bevindt zich in Kerkwijk, centraal gelegen aan snelweg A2 afslag Zaltbommel. Daar vinden alle BBQ workshops plaats zoals je ze op onze website kan vinden. Het is echter ook mogelijk om bij jou op locatie een BBQ workshop te verzorgen. Meer info hierover vind je HIER.
  Het BBQ Workshop Experience Center heeft haar naam gewijzigd in Outdoor Cooking Experience Center omdat er soms verwarring ontstond met het bedrijf genaamd BBQ Experience Center. Voor beide organisaties was dit onwenselijk. Dit betekent dat alle BBQ workshops van het BBQ Workshop Experience Center vanaf nu worden aangeboden op de website van het Outdoor Cooking Experience Center. Inhoudelijk verandert er verder niets. Hetzelfde team bezorgt je nog steeds een super leuke en leerzame BBQ workshop. Bekijk onze volledige 2024 agenda met BBQ workshops.