BBQ CATERING

Heb je behoefte aan BBQ catering op locatie? Ook daarvoor ben je bij het OUTDOOR COOKING EXPERIENCE CENTER aan het juiste adres. Bruiloft, 25 jaar getrouwd of bedrijfsfeest? Alles is mogelijk.

Onze BBQ catering heeft een meer culinaire insteek. Dat kan zowel shared dining zijn als ook mooi opgemaakte bordjes. Zie onderstaand enkele impressie foto’s.

Zie onderstaand de ervaringen van eerdere deelnemers aan onze BBQ workshops en BBQ catering. Met enige trots kunnen we zeggen dat we de hoogste klantwaardering van Nederland hebben.

Ons vertrekpunt is altijd de wens van de klant. Neem dus contact met ons op om te bespreken welke BBQ catering jij in gedachten heb. Op basis daarvan maken we een prijsopgave.

  captcha

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

  Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

  de beste MERKEN, service en garantie

  Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

  de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

  Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

  vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

  We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

  TEVREDEN KLANTEN

  Sebastiaan

  SebastiaanMonolith kamado gebruiker

  Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

  Louis

  LouisBraaimaster braai gebruiker

  Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

  Jan Daniël

  Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

  We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

  MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
  Mis het niet en meld je NU aan!

  Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.