Zoek je een leuke BBQ workshop in Limburg?

Op zoek naar een BBQ workshop in Limburg? We hebben daar zelf geen locatie. Het Outdoor Cooking Experience Center bevindt zich in Kerkwijk. Deze unieke locatie is mooi landelijk gelegen en ligt centraal in Nederland aan de snelweg A2 afslag Zaltbommel, waardoor deze locatie voor iedereen binnen een acceptabele reisafstand bereikbaar is. De workshops vinden plaats in het speciaal ingerichte Outdoor Cooking Experience Center. Wind- en regenbestendig en voorzien van alle gemakken zodat jouw deelname aan een leuke en leerzame BBQ workshop het hele jaar door is gewaarborgd.

Bekijk het onderstaande overzicht van de verschillende soorten BBQ workshops in ons aanbod. Klik op de workshop waar jij naar op zoek bent om het volledige aanbod inclusief alle data te zien.

 • Hoogste BBQ workshop tevredenheid van NL!
 • Begeleiding door ervaren BBQ pitmasters
 • Maximale groepsgrootte van 16 mensen
 • All-in-prijs

Kamado workshop

Kamado BASIS BBQ workshop

Gas BBQ workshop

gas bbq workshop

Weber kettel workshop

Weber Kettel BBQ workshop

OFYR workshop

OFYR BBQ workshop

Braai workshop

BRAAI BBQ workshop

Alfa Forni workshop

Alfa Forni houtoven workshop

Low & Slow workshop

Low & Slow workshop

Steak Experience

Steak Experience BBQ workshop

Italië Outdoor workshop

Italië Outdoor Cooking workshop

Vis roken workshop

Vis roken workshop

Worst maken workshop

WORST maken workshop

Spit & Spiezen workshop

Spit & Spiezen BBQ workshop

Outdoor Cooking Masterclass

Outdoor Cooking Masterclass

Spareribs & Hamburger workshop

SPARERIBS & HAMBURGERS BBQ workshop

Doe meer met VIS op de BBQ workshop

VIS op de BBQ workshop

Groente op de BBQ workshop

Groente op de BBQ workshop

Schaal & Schelpdieren BBQ workshop

Schaal & Schelpdieren BBQ workshop

Kamado KERST culinair BBQ workshop

Kamado KERST culinair BBQ workshop

Big Green Egg workshop

Big Green Egg workshop

Wild op de BBQ workshop

Wild op de BBQ workshop

WINTER BBQ workshop

WINTER BBQ workshop

BBQ workshop beginners

BBQ Workshop voor beginners

Zoek je een LEUKE en LEERZAME BBQ workshop?

Kom genieten en bezoek een leuke en leerzame BBQ workshop. Er staan diverse onderwerpen op onze agenda. We bieden in ons mooie landelijk gelegen Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk (BEKIJK LOCATIE) workshops aan voor zowel de beginnende als gevorderde BBQ’er. Iedere workshop wordt gegeven door alleen de meest ervaren BBQ Pitmasters. Ben je op zoek naar een leuke BBQ workshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze workshops hebben namelijk de hoogste klantwaardering van Nederland.

De meeste workshops vinden plaats op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag- en zondagmiddag. Vanaf groepen van 8 mensen kunnen we ook op andere momenten een workshop op maat verzorgen. Dat kan zowel in ons Outdoor Cooking Experience Center, maar ook bij jou op locatie (LEES MEER).

Wat houdt een BBQ workshop in?

 • Je werkt op alleen A merk BBQ’s;
 • Onder begeleiding van de beste BBQ Pitmasters;
 • Maximale groepsgrootte van 16 mensen;
 • Met alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten;
 • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank);
  • Opmerking: het betreft een workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
 • We hanteren een all-in-prijs zonder verassingen achteraf;
 • Gegarandeerd veel BBQ plezier en gezelligheid;
 • Unieke mogelijkheid om alle uitleg en recepten terug te zien op onze eigen BBQ PITMASTER COMMUNITY.  (LEES MEER).

Onze workshops worden vaak op meerdere data aangeboden. Zo vind je altijd wel een datum die past. Tickets (0) wil zeggen dat de desbetreffende workshop VOL is. Er is veel animo. Bestel dus op tijd je ticket(s). Onderstaand een overzicht van ons workshop aanbod.

ONZE BBQ WORKSHOPS HEBBEN DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN NEDERLAND !!!!

Kies je nieuwe BBQ tijdens één van onze workshops

Ben je voornemens om een BBQ (bijvoorbeeld een kamado) te kopen? Dan is het best slim om eerst een workshop bij ons te volgen. Tijdens deze workshop werk je met diverse merken in de praktijk. Zodoende ervaar je de verschillen en leer je waar je op moet letten. Vraag onze BBQ pitmasters de hemd van het  lijf en bepaal zodoende wat voor jou de verstandigste keus is. Eerst uitproberen en dan kopen. De beste volgorde!

Na een eventuele aankoop ontvang je de kosten van de workshop retour.

Er is een breed aanbod aan workshops. Een overzicht van al onze workshops inclusief data en beschikbare plaatsen vind je op deze webpagina.

Ben je benieuwd naar alle mooie outdoor cooking producten die we aanbieden? Klink dan op onderstaande button.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.