BEZORGING EN LEVERTIJD

LEVERING BBQ APPARATUUR

Onze belofte is de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis. Wij bezorgen en installeren bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z. In overleg wordt het moment van leveren afgesproken.

Wanneer de plaats waar de BBQ apparatuur komt te staan niet vrij toegankelijk is (op een verdieping / te smalle deur / enz.) dient dit vooraf te worden besproken zodat we in overleg kunnen bepalen hoe we de BBQ apparatuur op de gewenste plaats gaan krijgen. Wellicht dat hier aanvullende kosten voor moeten worden gemaakt.

ACCESSOIRES (PAKKETZENDING)

Heb je alleen accessoires, rubs, etc. besteld dan verzenden wij deze met een reguliere pakketzending. De bestelling wordt met uiterste zorg verpakt en indien voorradig dezelfde dag nog verzonden. Je kunt bij je bestelling eventueel een gewenste leverdatum opgeven. Dit is het gemakkelijkste via de bestelnoties op de afrekenpagina. Bestellingen op werkdagen voor 15:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Mits de pakketdienst haar werk doet heb je de bestelling dan de volgende werkdag in huis.

TRACK & TRACE

Op het moment een pakketzending door ons is verzonden ontvang je vanuit de pakketdienst een email met de track & trace code zodat je jouw pakket verder kan volgen.

LEVERTIJDEN

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt dit direct door ons besteld. Onze leveranciers leveren veelal de volgende dag (mits voorradig), waardoor je binnen 3 dagen jouw bestelling zal ontvangen. We nemen contact met je op wanneer dit anders is. Zoals bovenstaand beschreven gaat levering van de grotere BBQ apparatuur altijd op afspraak.

VERZENDKOSTEN OVERZICHT

Wij bezorgen in heel Nederland en is gratis voor bestellingen vanaf €100,-. Afhalen in onze BBQ shop is uiteraard (op afspraak) ook mogelijk. Indien je wilt afhalen geef dit dan tijdens de bestelling aan ons door.

Kleinere aankopen worden per post verstuurd. We hanteren daarbij de volgende verzendkosten voor alle aankopen onder de € 100,- : Nederland : € 6,95  | België € 12,95

Voor kleinere aankopen die in totaal meer dan 20 kg wegen wordt een maatwerk tarief gerekend. We nemen daarover contact met je op.

Wij kunnen ook het transport naar andere landen verzorgen voor een BBQ of buitenkeuken. De prijzen hier voor zijn op aanvraag. Mocht je vragen over een bestelling hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@outdoorcookingexperiencecenter.nl of telefonisch via 088 – 7800 990.

De grotere apparatuur zoals kamado’s, pizzaovens, braais, enz. worden door ons zonder meerprijs volledig gemonteerd afgeleverd. Alle verpakkingsmateriaal wordt door ons meegenomen. Tevens steken we jouw nieuwe aanwinst samen voor de eerste keer aan. We berekenen hiervoor geen meerprijs. Dat is de extra service van Outdoor Cooking Experience Center!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.