Zoek je een BBQ workshop cadeaubon?

De BBQ workshop CADEAUBON is leuk om te geven aan iedereen die gek is op BBQ’en. De cadeaubon is te gebruiken voor alle BBQ WORKSHOPS zoals die op onze website staan. Dus alleen voor het bestellen van een BBQ workshop.

Met de Outdoor Cooking Experience Center CADEAUBON maak je iedere BBQ liefhebber blij! Je kan kiezen uit een bedrag van € 100,- en € 200,-. De ontvangers kunnen de bon gebruiken deze voor het boeken van een leuke en leerzame BBQ workshop. Deze kosten veelal € 100,- per persoon.

Nadat je de bon hebt gekocht ontvang direct je een mail met de cadeaubon. Hierop staat een code welke de ontvanger kan gebruiken in de winkelwagen tijdens het afrekenproces. Super simpel!

Met de BBQ workshop CADEAUBON kan de ontvanger kiezen uit een groot aanbod aan BBQ workshops. Of de ontvanger nu een kettel BBQ, gas BBQ of kamado heeft. Voor iedereen is er wel een passende BBQ workshop beschikbaar. Met de Outdoor Cooking Experience Center CADEAUBON maak je daarom iedere BBQ liefhebber blij!

Wat houdt een BBQ workshop in?

  • Je werkt op alleen A merk BBQ’s;
  • Onder begeleiding van de beste BBQ Pitmasters;
  • Maximale groepsgrootte van 16 mensen;
  • Met alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten;
  • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank);
    • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
  • We hanteren een all-in-prijs zonder verrassingen achteraf;
  • Gegarandeerd veel BBQ plezier en gezelligheid;
  • Unieke mogelijkheid om alle uitleg en recepten terug te zien op onze eigen BBQ PITMASTER COMMUNITY (LEES MEER).

Onze workshops worden vaak op meerdere data aangeboden. Zo vind je altijd wel een datum die past. Tickets (0) wil zeggen dat de desbetreffende workshop VOL is. Er is veel animo. Bestel dus op tijd je ticket(s). Onderstaand alle workshops op volgorde van datum.

ONZE BBQ WORKSHOPS HEBBEN DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN NEDERLAND !!!!

Bestel hier jouw BBQ workshop cadeaubon

Onderstaand vind je de BBQ workshops cadeaubon. Klik op de afbeelding, selecteer het bedrag en rond de bestelling af. Aansluitend wordt de cadeaubon gemaild.

SELECTEER

Kies je nieuwe BBQ tijdens één van onze workshops

Ben je voornemens om een BBQ (bijvoorbeeld een kamado) te kopen? Dan is het best slim om eerst een workshop bij ons te volgen. Tijdens deze workshop werk je met diverse merken in de praktijk. Zodoende ervaar je de verschillen en leer je waar je op moet letten. Vraag onze BBQ pitmasters de hemd van het  lijf en bepaal zodoende wat voor jou de verstandigste keus is. Eerst uitproberen en dan kopen. De beste volgorde!

Na een eventuele aankoop ontvang je de kosten van de workshop retour.

Er is een breed aanbod aan workshops. Een overzicht van al onze workshops inclusief data en beschikbare plaatsen vind je op DEZE pagina.

Ben je benieuwd naar alle mooie outdoor cooking producten die we aanbieden? Klink dan op onderstaande button.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

You've just added this product to the cart: