OVER ONS

Het Outdoor Cooking Experience Center is een initiatief van Mark en Steyn Bieckmann. Vader en zoon. Beide zijn ‘verslaafd’ aan alles wat met outdoor cooking te maken heeft. Dit komt tot uiting in de activiteiten van zowel het Outdoor Cooking Experience Center als de BBQ Pitmaster Community. Activiteiten die elkaar onderling versterken.

Het Outdoor Cooking Experience Center verkoopt alles wat je voor outdoor cooking nodig hebt. Tijdens één van onze leuke en leerzame BBQ workshops bereid je zelf een smakelijke maaltijd welke je aansluitend ook nuttigt met je mede cursisten. Tijdens het bereiden van de maaltijd leer je hoe alles in de praktijk werkt. Aanvullend hierop vind je in de BBQ Pitmaster Community vele honderden instructievideo’s en bijna 1000 BBQ recepten. Deze activiteiten vormen een unieke combinatie. Voordeel voor jou is de mogelijkheid om voor of na je aankoop de bijbehorende BBQ workshop te kunnen volgen en met de hulp van de theorie en de vele mooie recepten in de BBQ Pitmaster Community veel lekkers te kunnen maken. En mocht je niet meer precies weten hoe het zat, dan helpen de vele instructievideo’s welke zijn te vinden in de BBQ Pitmaster Community je snel weer op weg. Zodoende ben je in staat om maximaal te genieten van je aankoop. Deze combinatie is uniek en vind je nergens anders!

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt ervoor dat wij als experts uit de praktijk jou het beste advies op maat kunnen geven. Vertrekpunt daarbij zijn jouw wensen. Ook wij zijn eens begonnen met een eenvoudige kettel BBQ en hebben tijdens onze ‘BBQ journey’ de achterliggende jaren ontdekt wat er nog meer allemaal mogelijk is op het gebied van outdoor cooking. We vinden niets zo leuk als deze ervaringen te delen en je van een passend advies te voorzien.

Alle merken die we verkopen hebben we geselecteerd op basis van onze eigen ervaringen uit de praktijk. Wij bieden daarom alleen de merken aan die beschikken over de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience! Een goede kwaliteit vinden we daarbij belangrijker dan een lage prijs. Doel is dat je vele jaren zorgeloos kunt genieten van je aankoop.

Al deze merken staan opgesteld in onze BBQ showtuin van ruim 3500 m2. We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen. Dat kan tijdens een privé afspraak in onze BBQ showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

De activiteiten van het Outdoor Cooking Experience Center vallen onder de vlag van Stichting BBQ Workshop Experience Center. Deze stichting heeft als doel de bevordering en het (doen) promoten van de kunst van de barbecue en het (doen) buiten koken alsmede het (doen) leveren van een bijdrage aan het kennisniveau van barbecuebezitters. Dat doen we middels het verzorgen van BBQ workshop op eigen locatie als ook op locatie bij de mensen thuis. Het gaat daarbij om het leren tijdens het zelf bereiden van van een smakelijke BBQ maaltijd.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.