RETOUREN EN OMNRUILEN

RETOURNEREN

Toch niet blij met je aankoop? Voor al je aankopen geldt een bedenktermijn van 14 dagen. In het geval dat je een product wilt retourneren dien je via ons contactformulier je retour aan te melden. Na ontvangst ontvang je van ons een bevestigingsmail. Je dient in het bezit te zijn van de originele factuur of kassabon.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van garantie, transportschade of andere service gerelateerde zaken. Voor een reguliere pakketzending bedragen de verzendkosten tussen de €7 en €15. Zware goederen zoals barbecues en buitenkeukens moeten op een pallet vervoerd worden en kun je niet via een pakketzending zelf retourneren. In dat geval nemen wij contact met je op na de ontvangst van het retourformulier. Hou rekening met ongeveer €50 transportkosten voor de retourzending van zware goederen.

OMRUILEN OF GELD TERUG?

Als je hebt aangegeven het product te willen omruilen dan sturen wij na ontvangst van de retourzending dezelfde dag nog het vervangende product naar je toe. Wil je na een retour liever het aankoopbedrag teruggestort krijgen? Geen probleem, dit storten wij binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de zending terug op jouw rekening.

PRODUCT TERUGSTUREN

Zoals je van ons een kwaliteitsproduct in goede staat wilt ontvangen, verwachten wij dit natuurlijk ook van jou wanneer je besluit iets terug te sturen. We dienen het product in originele staat en originele verpakking te ontvangen. Bekijk dus gerust het product na ontvangst, maar zorg dat je het product niet gebruikt en de verpakking niet beschadigd.

De retourtermijnen zijn als volgt:
• Als klant heb je 14 dagen om je bestelling te annuleren en de retour aan te melden.
• Daarna heb je 14 dagen om het product terug te sturen.
• Na ontvangst van het retour zullen wij binnen 14 dagen het orderbedrag terugstorten.

 

  1. Vul het contactformulier in. Geef duidelijk aan wat de rede van retour is, of je geld terug wil, of wil ruilen voor een ander product.
  2. Nadat we jouw melding hebben ontvangen ontvang je van ons hiervan een bevestiging. Print deze uit en voeg toe aan de retourzending.
  3. Voeg tevens een kopy van de originele factuur toe.
  4. Wanneer je een retourlabel van ons hebt gekregen, gebruik deze dan om het pakket terug te sturen. Indien je de retour zelf moet verzorgen breng dan het pakket naar het dichtstbijzijnde servicepunt van jouw keuze.
  5. Alle producten dienen ongebruikt te zijn en in originele staat te worden geretourneerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij adviseren om de zending degelijk te verpakken en met track & trace terug te sturen.
  6. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  7. Zodra wij de retour hebben ontvangen beoordelen en verwerken wij deze.
  8. Wanneer alles in orde is dan zorgen wij dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de zending teruggestort wordt. Indien je hebt aangegeven te willen omruilen dan sturen wij de vervangende producten op.

RETOUR ADRES

Outdoor Cooking Experience Center
t.a.v afdeling Retouren
Delwijnsestraat 5
5315 AV KERKWIJK

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.