Leuke en leerzame BBQ workshop op locatie

Een BBQ workshop bij jou op locatie? Ook daar kunnen we op aanvraag alle soorten BBQ workshops organiseren. Bel of mail, dan bespreken we op welke manier we invulling kunnen geven aan jouw wensen. Bijna alles is mogelijk.

 • Hoogste BBQ workshop tevredenheid van NL!
 • Begeleiding door ervaren BBQ pitmasters
 • Groepsgrootte van 8 tot 100 mensen (meer in overleg)
 • Werk met verschillende A merk BBQ’s

Vriendengroep

Ben je met een groepje vrienden of vriendinnen en heb je zin in een leuke BBQ workshop afgestemd op jouw wensen? Dat kan. Vanaf minimaal 8 personen kunnen we dat op ieder moment in de week en op ieder gewenst tijdstip laten plaatsvinden bij jou op locatie, of in ons Outdoor Cooking Experience Center. Dit kan een goed alternatief zijn voor de BBQ worskop op locatie.

Feest(je) thuis en wil je gebruik malen van een BBQ catering? Ook dat is mogelijk.

Bedrijfsuitje

Heb je een bedrijf en wil je een BBQ workshop bedrijfsuitje? Eventueel gecombineerd met een heidag / vergadering. Ook daarvoor ben je bij het Outdoor Cooking Experience Center aan het juiste adres. In overleg bepalen we de indeling van de dag en de inhoud van de BBQ workshop.

Bedrijven & Particulieren

Zowel voor bedrijven als particulieren kunnen we een BBQ workshop op locatie verzorgen. Dat kan op locatie (bij je bedrijf), maar ook in ons Outdoor Cooking Experience Center.

Jouw wensen staan centraal

Een BBQ Workshop op locatie begint bij jouw wensen. Wat heb je in gedachten? Met hoeveel mensen? Op welke locatie? Voor welk budget? Zo maar wat vragen. Graag nemen we telefonisch contact met je op om dit te bespreken. Aansluitend kunnen we ons aanbod op maat aan je mailen.

Contact

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 18:00 uur op nummer 06 10 87 82 43.

Of gebruik onderstaande contactformulier waarna we je binnen enkele (kantoor)uren zullen bellen.

Wat houdt een BBQ workshop op locatie in?

 • Je werkt op alleen A merk BBQ’s;
 • Wij zorgen voor alle BBQ apparatuur;
 • We kunnen in overleg zorgen voor borden en bestek;
 • BBQ workshop onder begeleiding van de beste BBQ Pitmasters;
 • Groepsgrootte van 8 tot 100 mensen (meer in overleg);
 • Met alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten;
 • Drankjes regel je zelf. Wij doen dat liever niet / bij uitzondering;
 • Je zorgt zelf voor tafels en stoelen;
 • Zelf heb je nagedacht over een slecht weer scenario;
  • Tegen meerprijs is er 2x een 8×4 meter tent te huur;
 • We hanteren een all-in-prijs zonder verassingen achteraf;
 • Gegarandeerd veel BBQ plezier en gezelligheid;
 • Unieke mogelijkheid om alle uitleg en recepten terug te zien op onze eigen BBQ PITMASTER COMMUNITY.  (LEES MEER).

ONZE BBQ WORKSHOPS HEBBEN DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN NEDERLAND !!!!

Neem CONTACT met ons op

  captcha

  WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

  Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

  de beste MERKEN, service en garantie

  Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

  de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

  Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

  vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

  We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

  TEVREDEN KLANTEN

  Sebastiaan

  SebastiaanMonolith kamado gebruiker

  Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

  Louis

  LouisBraaimaster braai gebruiker

  Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

  Jan Daniël

  Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

  We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

  MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

  Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
  Mis het niet en meld je NU aan!

  Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.