KEIJ kamado

Mooie herinneringen maken, daar gaat het vuur van branden bij het oer Nederlandse merk KEIJ Kamado. Genieten van lekker eten, het buiten zijn en elkaars gezelschap. Beter gaat het niet worden.

De betrouwbare kamado’s van KEIJ kamado, staan garant voor een leven lang aan mooie BBQ herinneringen. Niet alleen de prijs-kwaliteit verhouding is belangrijk, maar ook unlimited support. Service is voor KEIJ kamado net zo belangrijk als de prijs-kwaliteit verhouding: zolang jij blij wordt als je je KEIJ kamado ziet staan, zijn wij bij KEIJ kamado dat ook.

Daarom worden de kamado’s geleverd met levenslange garantie op de keramiek en unlimited support voor jou als gebruiker. Zo worden heel veel zorgeloze (BBQ-)herinneringen gegarandeerd.

Zorgeloos genieten van je BBQ begint wat KEIJ kamado betreft met een betrouwbare kamado. Alle kamado’s worden gemaakt van versterkt cordieriet keramiek en gebakken op zeer hoge temperatuur. Van low en slow tot searen en pizza’s bakken, de KEIJ kamado kan alles aan.

De Keij kamado is leverbaar in 3 verschillende maten, de Compact, Large en XL. Zo is er een geschikt model voor iedereen. Bovendien wordt iedere KEIJ Pro geleverd inclusief een Divide & Conquer® systeem. Zo kun je direct starten en hoef je geen dure plate setter meer te kopen.

Voor de pitmaster die meer uitdaging zoekt, zijn voor de KEIJ kamado’s alle denkbare accessoires beschikbaar die BBQ-en nog leuker en lekkerder maakt. Hele en halve gietijzeren roosters, rotisseries en natuurlijk de beste tools.

Bij KEIJ kamado zijn ze echt heel gek op bbq-en op een kamado. Ze importeren hun kamado’s en accessoires zelf, zodat wij ze scherp kunnen aanbieden. Bekijk het volledige assortiment.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.