MONOLITH KAMADO

De Monolith kamado is een kwalitatief hoogwaardig merk uit Duitsland. De Monolith kamado is een volwaardig alternatief voor oa. Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. Betere service en garantie, echter beduidend lager in prijs. Qua prijs en uiterlijk is de Monolith kamado vergelijkbaar met Bastard. Monolith heeft echter een betere service en garantie en is standaard voorzien van beduidend meer accessoires. In onze ogen dus een betere keus.

Monolith staat bekend om de perfecte prijs-kwaliteit verhouding en vele innovaties. We demonstreren dat graag in onze BBQ showroom of in één van onze BBQ workshops, waar we oa. ook met het merk Monolith werken.

Een mooi voorbeeld van een innovatie is het Smart-Grid-System (SGS) met een halve gedeelde indirect steen, gedeelde lekbakjes en halve roosters waarmee je op verschillende hoogtes kunt barbecueën. Uniek is ook de opening voorin de barbecue waar je door middel van een schuif gemakkelijk rookhout kan toevoegen zonder de deksel te hoeven openen en de roosters te verwijderen. De Monolith PRO serie barbecues worden compleet geleverd met alle accessoires om direct van start te gaan. Wat ook opvalt is het brede aanbod aan accessoires en de vriendelijke prijsstelling daarvan. Maak een afspraak, bekijk alles zelf en laat je overtuigen van dit mooie merk.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.