Ons Online BBQ workshop aanbod

Vanaf april gaan we starten met het 1x per maand verzorgen van een Online BBQ Workshop. Eerste bruikbare ervaringen werden door ons opgedaan tijdens tijdens de corona periode. Op veler verzoek starten we als enige in Nederland wederom met het aanbieden van een uniek online programma. Deze pagina is een eerste aankondiging en zal de komende weken worden aangepast en uitgebreid. Meld je aan voor onze NIEUWSBRIEF om op de hoogte te worden gehouden.

SELECTEER

Zoek je een LEUKE en LEERZAME Online BBQ workshop?

De Online BBQ workshop vindt 1x per maand plaats op een zondag en start om 13.00 uur. We starten in april. Je gaat op je eigen BBQ in je eigen achtertuin aan de slag en maakt meerdere lekkere gerechten waarvan je na afloop met het aanwezige gezelschap kan gaan genieten. Je neemt deel aan de live online ZOOM sessie. Hierin delen we veel informatie en doen we alles voor. Middels de chat kun je al je vragen stellen. De gehele ZOOM sessie is later terug te zien. Wij zorgen voor alle recepten en de boodschappenlijst. Tevens bieden we een BBQ Fresh Box aan welke vooraf kan (niet verplicht) worden besteld. Hierin vind je de benodigde meer exclusieve ingrediënten waar je wellicht zelf lastig aan kan komen en wij in bulk goedkoper en kwalitatief beter in kunnen kopen.

Deelnemers krijgen toegang tot een besloten omgeving. Hierin is alle benodigde informatie terug te vinden, kun je de opname terugkijken, vind je alle recepten, kun je middels een forum al je vragen stellen en kun je met korting de wellicht ontbrekende benodigde spullen aanschaffen. Deze omgeving is exclusief voor Online BBQ Workshop deelnemers. De kosten voor deelname gaan € 45,- per online BBQ workshop bedragen. PREMIUM members van de BBQ PITMASTTER COMMUNITY kunnen deelnemen met 10% korting.

In 2024 staan er 9 online workshops gepland, allemaal met een ander leuk, lekker en leerzaam thema. De agenda met alle onderwerpen en de mogelijkheid tot aanmelden staat binnenkort online.

Uiteraard blijven we doorgaan met onze andere BBQ workshops. Het aanbod bestaande uit 25 verschillende BBQ workshops. Een overzicht van het aanbod vind je HIER.

Tevens is het mogelijk om voor groepen vanaf 8 mensen ook op andere momenten een BBQ workshop op maat te verzorgen. Dat kan zowel in ons Outdoor Cooking Experience Center, maar ook een BBQ workshop op locatie is mogelijk.

Wat houdt een Online BBQ workshop in?

 • Je maakt alles zelf in je eigen tuin op je eigen BBQ;
 • Je neemt deel aan een live ZOOM sessie;
 • Hierin wordt alles uitgelegd en gedemonstreerd;
 • Al je vragen kun je in de chat stellen;
 • Recepten plus boodschappenlijst wordt vooraf gedeeld;
 • De meer exclusieve ingrediënten zijn middels een BBQ Fresh Box vooraf online te bestellen (niet verplicht);
 • Je krijgt als deelnemer exclusief toegang tot de online community. Hierin vind je de navolgende functionaliteit:
  • agenda + met voorrang aanmelden
  • alle recepten
  • alle boodschappenlijsten
  • bestellen bijbehorende BBQ Fresh box
  • instructievideo’s
  • Forum functionaliteit met mede cursisten
  • met 10% korting kunnen bestellen van alle benodigde apparatuur
  • Live WhatsApp support op latere momenten
 • Gegarandeerd veel BBQ plezier en gezelligheid;

Ieder thema / onderwerp wordt dit jaar slechts 1x aangeboden. Om de kwaliteit te waarborgen is er per sessie ruimte voor maximaal 100 online deelnemers. Eerdere ervaringen leert ons dat dit aantal snel kan worden bereikt. Tickets (0) wil zeggen dat de desbetreffende online workshop VOL is. Bestel dus op tijd je ticket(s). Elders op deze pagina vind je (binnenkort) alle online workshops op volgorde van datum.

Online BBQ workshop
Online BBQ workshop
Online BBQ workshop
Online BBQ workshop

ONZE BBQ WORKSHOPS HEBBEN DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN NEDERLAND !!!!

Kies je nieuwe BBQ tijdens één van onze workshops

Ben je voornemens om een BBQ (bijvoorbeeld een kamado) te kopen? Dan is het best slim om eerst een workshop bij ons te volgen. Tijdens deze workshop werk je met diverse merken in de praktijk. Zodoende ervaar je de verschillen en leer je waar je op moet letten. Vraag onze BBQ pitmasters de hemd van het  lijf en bepaal zodoende wat voor jou de verstandigste keus is. Eerst uitproberen en dan kopen. De beste volgorde!

Na een eventuele aankoop ontvang je de kosten van de workshop retour.

Er is een breed aanbod aan workshops. Een overzicht van al onze workshops inclusief data en beschikbare plaatsen vind je op DEZE pagina.

Ben je benieuwd naar alle mooie outdoor cooking producten die we aanbieden? Klink dan op onderstaande button.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.