Online BBQ workshop 21-07-2024

Beschrijving: Onze Kamado BBQ workshops zijn heel populair omdat er in Nederland heel veel kamado bezitters zijn waarbij de behoefte bestaat om goed te leren wat je er allemaal mee kan. En dat is heel veel. Vandaar dat we onze online Kamado BBQ workshop gesplitst hebben in de workshop BASIS en GEVORDERDEN . Deze Kamado GEVORDERDEN workshop leert je alle gevorderden technieken en is dus vooral geschikt voor mensen die hun kamado al even hebben en alle gevorderden fijne kneepjes willen leren. Tijdens deze workshop worden er door de deelnemers diverse lekkere gerechten thuis op hun kamado bereid gebruik makende van de diverse gevorderden technieken. Nadat je deze online BBQ workshop hebt gevolgd kent de kamado geen geheimen meer voor je en ben jij jouw kamado de baas! Deze Kamado GEVORDERDEN workshop is interessant voor de al wat meer gevorderde kamado gebruiker. Maar ook alle basisvragen mogen gesteld worden.

Te bereiden menu:

 • Kebab van kippendijen van het spit met tzatziki
 • Picanha reversed / chimichurrie / bloemkool uit de skillet / aardappeltjes uit de potato cooker
 • Zelf pizza maken
 • Flammkuchen van de pizzasteen met nutella en verse aardbeien

Onderwerpen Online BBQ workshop Kamado GEVORDERDEN (21-07-2024):

 • Succesvol werken met de pizzasteen.
 • Tips om je kamado snel terug te koelen.
 • Bereiden van groente op je BBQ mbv een gietijzeren skillet en potato cooker.
 • Hoe bereid je grote stukken vlees via de Reversed sear methode?
 • Werken met het spit.
 • Wat zijn de gevorderden must have accessoire?
 • Uiteraard beantwoorden we al jullie vragen.

Inhoud BBQ FRESH BOX 21-07-2024

Deze BBQ FRESH BOX is voor 2 personen en bevat de volgende ingrediënten:

 • flammkuchen vel
 • 1/2 Picanha

Wil je de ingrediënten voor 4 of 6 personen? Bestel dan de BBQ FRESH BOX 2 of 3 maal.

Benodigde accessoires

Voor deze online BBQ workshop zijn onderstaande artikelen en accessoires nodig. Wellicht heb je ze al. Veel van deze arrtikelen gebruik je tijdens meerdere online BBQ workshops. Met zekerheid ga je ze regelmatig vaker gebruiken tijdens je eigen BBQ activiteiten. Je koopt ze dus zeker niet alleen voor deze workshop.

Wat houdt een Online BBQ workshop in?

 • Je maakt alles zelf in je eigen tuin op je eigen BBQ;
 • Je neemt deel aan de live ZOOM sessie;
 • Hierin wordt alles uitgelegd en gedemonstreerd;
 • Al je vragen kun je in de chat stellen;
 • Recepten plus boodschappenlijst wordt vooraf per mail met je gedeeld;
 • De meer exclusieve ingrediënten zijn middels een BBQ Fresh Box vooraf online te bestellen (niet verplicht);
 • Door PREMIUM of VIP member te worden van de Outdoor Cooking Experience Center COMMUNITY krijgt als deelnemer exclusief toegang tot de navolgende functionaliteit:
  • alle recepten;
  • terugkijken ZOOM opname;
  • instructievideo’s;
  • kennisquiz;
  • Forum functionaliteit met mede cursisten;
  • met korting kunnen bestellen van alle benodigde apparatuur;
  • Live WhatsApp support op latere momenten;
 • Gegarandeerd veel BBQ plezier en gezelligheid;

Ieder thema / onderwerp wordt dit jaar slechts 1x aangeboden. Om de kwaliteit te waarborgen is er per sessie ruimte voor maximaal 250 online deelnemers. Eerdere ervaringen leert ons dat dit aantal snel kan worden bereikt. Tickets (0) wil zeggen dat de desbetreffende online workshop VOL is. Bestel dus op tijd je ticket(s).

Naast de online BBQ workshops verzorgen we het hele jaar door ook ruim 20 verschillende leuke en leerzame BBQ workshops in ons Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk. Bekijk hier onze BBQ Workshop agenda.

Online BBQ workshop
Online BBQ workshop
Online BBQ workshop
Online BBQ workshop

ONZE BBQ WORKSHOPS HEBBEN DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN NEDERLAND !!!!

Kies je nieuwe BBQ tijdens één van onze workshops

Ben je voornemens om een BBQ (bijvoorbeeld een kamado) te kopen? Dan is het best slim om eerst een workshop bij ons te volgen. Tijdens deze workshop werk je met diverse merken in de praktijk. Zodoende ervaar je de verschillen en leer je waar je op moet letten. Vraag onze BBQ pitmasters de hemd van het  lijf en bepaal zodoende wat voor jou de verstandigste keus is. Eerst uitproberen en dan kopen. De beste volgorde!

Na een eventuele aankoop ontvang je de kosten van de workshop retour.

Er is een breed aanbod aan workshops. Een overzicht van al onze workshops inclusief data en beschikbare plaatsen vind je op DEZE pagina.

Ben je benieuwd naar alle mooie outdoor cooking producten die we aanbieden? Klink dan op onderstaande button.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

You've just added this product to the cart: