BBQ RECEPTEN EN GRILL TIPS

Het Outdoor Cooking Experience Center heeft als zusteronderneming de BBQ Pitmaster Community. Het doel van de BBQ Pitmaster Community is om mensen die “geïnfecteerd” zijn met het outdoor cooking BBQ-virus te verbinden, zodat ze hun passie op een eenvoudige manier kunnen delen.

Middels de BBQ Pitmaster Community is geprobeerd om alles wat outdoor cooking BBQ-fanaten leuk vinden in een community onder te brengen. Zoals bijvoorbeeld; vele Instructie video’s, BBQ recepten, BBQ-boekrecensies, BBQ-restaurantrecensies, BBQ evenementenagenda en een forum waar je al je vragen en antwoorden kunt posten.

De BBQ Pitmaster Community probeert interessant te zijn voor zowel de startende, meer ervaren als de gevorderde BBQ-liefhebber. Ze doen dat door op alle niveau’s heel veel bruikbare tips te geven waarmee je een nog betere BBQ’er kan worden. Ze worden daarin bijgestaan door veel bekende namen zoals Ralph de Kok, Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas. Allemaal zeer ervaren BBQ’ers met vele BBQ boeken op hun naam.

Maandelijks wordt er een recept van de maand gepubliceerd. Naast dit recept van de maand worden er ook recepten van andere BBQ-experts toegevoegd. Maar bovenal zien we graag jouw eigen recepten in de community. Dus upload ze op de Recepten Upload pagina.

Daarnaast werkt de BBQ Pitmaster Community samen met een aantal partners. Partners die allemaal iets te bieden hebben wat wij als BBQ- fanaten leuk vinden. Alle leden van de BBQ Pitmaster Community kunnen bij deze partners kopen met ledenkorting. Op deze manier kan de jaarlijkse contributie van slechts € 59,- zonder problemen worden terugverdiend.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan als member. Het PREMIUM membership is daarbij het meest populair. Als PREMIUM member maak je tevens kans op het winnen van een Big Green Egg Minimax. Omdat we blij zijn met veel nieuwe members verloten we iedere keer nadat er zich 500 nieuwe members hebben aangemeld, onder deze 500 aanmeldingen een Big Green Egg Minimax. Enige voorwaarde is wel dat je PREMIUM member bent geworden. Met het PREMIUM membership kun je bij alle aangesloten partners met 5% korting al je vlees, vis en BBQ artikelen kopen. Het PREMIUM membership verdient zich dus snel terug.

Meer info en aanmelden als member kan HIER.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.