ROOSTR BUITENKEUKENS

Het Roostr buitenkeukens zijn ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Het systeem bestaat uit een hoogwaardige mix van materialen. De combinatie van RVS, verzinkt staal en een dubbellaags poedercoating zorgt voor een bijzonder lange levensduur. De Roostr buitenkeukens zijn zelf samen stellen. Roostr is een unieke buitenkeuken van zeer hoge kwaliteit!

Creëer jouw eigen buitenkeuken met de unieke 3D configurator en kies uit diverse materialen en keukenmodules. Integreer jouw favoriete BBQ, een wasbak en een koelkast. Uiteraard helpen we hierbij graag en voorzien we je van diverse tips en adviezen. Deze 3D configurator vind je HIER.

RUBIX systeem

De Rubix keukenframes zijn gemaakt van een combinatie van roestvast en verzinkt staal. Het frame is afgewerkt met een twee laags poadercoating en is in hoogte verstelbaar, zo staat je keuken altijd waterpas. De verschillende Rubix frames zijn eenvoudig te koppelen zodat het (naderhand) uitbreiden altijd mogelijk is.

SINGLE en DUO Roostr buitenkeukens

Het Rubix systeem van Roostr is er in 2 modules: de single (76 x 75 x 90-94cm) en de duo (148 x 75 x 90-94cm). Hiermee stel je jouw eigen ideale setup samen. Zet je één single neer, of misschien twee duo frames met een extra single in het midden? Aan jou de keus.

Diverse Werkbladen

Bij de Roostr buitenkeukens heb je de keuze uit veel verschillende werkbladen. Zo is er een houten werkblad gemaakt van Fraké hout. Dit heeft een subtiele vlamachtige tekening. Met een houten werkblad geef je jouw buitenkeuken een warme en natuurlijke uitstraling. Door thermische modificatie is het hout duurzaam en onderhoudsarm.

Een blad van roestvast staal is zeer hygiënisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen. Er is gekozen voor een stoere uitstraling door een matte afwerking.

Met een werkblad van Dekton hoeft je niet bang te zijn voor de hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld vet, wijn en roest. Dekton heeft een zeer hoge UV- en hittebestendigheid, hierdoor zet je zonder zorgen een hete grillpan zo op je werkblad. In 3 uitvoeringen: Het werkblad Sirius heeft een diep donkere zwarte kleur met een ruwe uitstraling en afwerking. Het werkblad Kreta heeft een grijze basiskleur die doet denken aan beton. Door een aangename en rustige samenstelling krijgt de keuken een stoere uitstraling. Het werkblad Laurent is een prachtige donkere steen die pure luxe uitstraalt. Het oppervlak wordt gesierd door tal van goudbruine aders die het geheel een geweldige uitstraling geven.

Kamado Inbouwen

In de Roostr buitenkeuken kun je vrijwel alle kamado BBQ inbouwen, zoals oa. de merken Big Green Egg, The Bastard, Grill Guru, Kamado Joe en Monolith. Door een eenvoudig maar innovatief systeem staat de kamado altijd waterpas en stabiel in de buitenkeuken.

Accessoires

Je maakt je Roostr buitenkeuken compleet door te kiezen uit de diverse handige accessoires. Voeg bijvoorbeeld de handige mise en place bakjes toe of een haken set waar je al je BBQ  gereedschap aan kan hangen. Door een deurtje toe te voegen zorg je voor een strak uiterlijk en een ruimte waar je veel spullen achter kan opbergen. Warme accessoires leg je op een geïntegreerd rooster en door een schap te voorzien van een laag vilt leg je alles veilig neer zonder krassen.

ROOSTR buitenkeulens in onze BBQ showtuin

In onze BBQ showtuin hebben we enkele Roostr opstellingen staan inclusief de diverse accessoires. Verstandigste is om een afspraak te maken. Samen stellen we dan ideale nieuwe Roostr buitenkeuken samen. We doorlopen daarbij  4 stappen: de maatvoering, het werkblad, de (eventuele) BBQ inbouw en de accessoires. Na afloop weet je dan precies wat jouw Roostr buitenkeuken kost. Kom langs in onze BBQ showtuin voor het beste advies!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.