CROIX VALLEY RUBS & SAUZEN

Voor de Croix Valley rubs & sauzen begon alles in een kleine keuken in de Northwoods van Wisconsin in 1996 toen het gezin een steakhouse opende en elke maaltijd werd geserveerd icm. de zelfgemaakte steaksaus. Na een decennium van verzoeken om het te bottelen en te verkopen voor thuisgebruik, begonnen Croix Valley in 2009 met het verpakken van hun Original Steak Sauce voor de retailmarkt en brachten ze Croix Valley rubs 7 sauzen tot leven vanuit een kleine gehuurde ruimte.

Alle producten van Croix Valley zijn volledig natuurlijk, glutenvrij, bevatten geen anti klonter middel en geen vulstoffen. Croix Valley wil dat hun klanten zich net zo goed voelen bij het maken van het voedsel als het eten daarvan.

Croix Valley ontwikkelde in de tussentijd meer dan die eerste steaksaus. Het assortiment omvat marinades, barbecuesauzen, droge rubs en meer. Als een van de snelst groeiende BBQ-merken in de V.S. zijn Croix Valley-producten te vinden in speciaalzaken en supermarkten over de hele wereld. Croix Valley-producten winnen voortdurend prijzen en we nodigen je uit ze ook te gaan uitproberen.

We zien je rond de grill!

Damon & Lu Holter – Eigenaren

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.