GRILLGRATE GRILL ROOSTER

Met het prijswinnende GrillGrate grill rooster is het grillen opnieuw uitgevonden. De ribben van de GrillGrate grill rooster concentreren de warmte, terwijl het grilldeck de doorslaande vlammen dempt. Door de vlamwerende eigenschappen kan er snel worden gebarbecued, zonder dat je eten gaat verbranden. De GrillGrate grill roosters passen op iedere BBQ.

Grillgrates zijn innovatieve BBQ roosters gemaakt van hard geanodiseerd aluminium(2x sterker dan RVS) en verhoogt de oppervlaktetemperatuur van de grill, vermindert opvlammen, warme en koude plekken en levert perfecte grillstrepen op uw voedsel.

GrillGrate grill roosters zijn omkeerbare panelen met eenvoudig klik systeem, die over het oppervlak van je grill passen. Ze kunnen je bestaande roosters geheel vervangen of je oude roosters bedekken. Door het revolutionair design produceren Grillgrates een infrarood zone en concentreren de ribben warmte waardoor het voedsel sappiger en malser wordt. Ze passen op elke BBQ. Om de perfecte maat GrillGrate te krijgen voor je BBQ, is het alleen nodig om je huidige rooster op te meten. Je kiest dan voor een perfect fit of voor een kleinere maat om het te gebruiken naast of op je normale rooster.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.