Frequently Asked Questions


Uiteraard heb je bij Outdoor Cooking Experience Center recht op garantie. Uiteraard krijg je minimaal de fabrieksgarantie en service op de producten die je bij Outdoor Cooking Experience Center koopt. Bij sommige producten varieert dit zelfs van 5 jaar tot levenslang. De garantievoorwaarden gelden bij normaal particulier gebruik. Een door Outdoor Cooking Experience Center, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de wettelijke rechten van jou als klant. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten. Je kunt er voor kiezen om het defect/ serviceverzoek van het product bij ons te melden, waarna wij de storing aan de desbetreffende fabrikant/importeur doorgeven. Maar je mag ook het defect rechtstreeks bij de fabrikant melden.
Ja, dat is mogelijk. Wanneer je onze shop bezoekt en daar leuke dingen uitzoekt kun je die uiteraard direct meenemen. Grotere apparatuur die is besteld kan eveneens worden opgehaald nadat deze binnen is. We controleren wel bij de overdracht of alles onbeschadigd is. Het heeft echter onze voorkeur om grotere apparatuur zelf af te leveren. Wij zetten alles in elkaar en steken samen met jou het apparaat voor de eerste keer aan. Vanwege onze ervaring hoef je zelf niet te puzzelen, beschadigt er niets en ben je snel aan de gang.
We beschikken over een BBQ showtuin van 3500 m2. Naast de BBQ shop staat alle apparatuur ook op een sfeervolle manier opgesteld in onze BBQ showtuin. Vele gezellige zithoekjes waar de BBQ apparatuur ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvangen we jou graag in onze BBQ showtuin en steken we met alle liefde het apparaat aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. In ons Outdoor Cooking Experience Center is het tevens mogelijk om aan een volledige BBQ workshop op het betreffende apparaat deel te nemen. Voor de BBQ workshop agenda klik je HIER.
Ondanks dat alles met de grootste zorgvuldigheid verpakt wordt zou het onverhoopt kunnen voorkomen dat de producten tijdens het transport beschadigd raken. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend! Meld dit ons direct door contact met ons op te nemen. We zullen onze uiterste best doen om dit ongemak zsm. op te lossen.
Ja zeker! We onderscheiden ons middels de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis. Wij bezorgen en installeren een gekocht apparaat zelf bij jou op locatie. Samen steken we je nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. We ontzorgen van A tot Z. Kleinere aankopen worden per post verstuurd. We hanteren daarbij de volgende verzendkosten voor alle aankopen onder de € 100,- : Nederland : € 6,95  | België € 12,95 Voor kleinere aankopen die in totaal meer dan 20 kg wegen wordt een maatwerk tarief gerekend. We nemen daarover contact met je op.
Ondanks onze zorgvuldigheid kan het onverhoopt gebeuren dat er een artikel ontbreekt bij de levering. Meld dit direct aan ons door contact met ons op te nemen. We zullen proberen om het ontbrekende product op zo snel mogelijk alsnog op te sturen.
Wij bezorgen in heel Nederland enë is gratis voor bestellingen vanaf €100,-. Afhalen in onze BBQ shop is uiteraard (op afspraak) ook mogelijk. Indien je wilt afhalen geef dit dan tijdens de bestelling aan ons door. Kleinere aankopen worden per post verstuurd. We hanteren daarbij de volgende verzendkosten voor alle aankopen onder de € 100,- : Nederland : € 6,95  | België € 12,95 Voor kleinere aankopen die in totaal meer dan 20 kg wegen wordt een maatwerk tarief gerekend. We nemen daarover contact met je op. Wij kunnen ook het transport naar andere landen verzorgen voor een BBQ of buitenkeuken. De prijzen hier voor zijn op aanvraag. Mocht je vragen over een bestelling hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@outdoorcookingexperiencecenter.nl of telefonisch via 088 – 7800 990. De grotere apparatuur zoals kamado's, pizzaovens, braais, enz. worden door ons zonder meerprijs volledig gemonteerd afgeleverd. Alle verpakkingsmateriaal wordt door ons meegenomen. Tevens steken we jouw nieuwe aanwinst samen voor de eerste keer aan. We berekenen hiervoor geen meerprijs. Dat is de extra service van Outdoor Cooking Experience Center!
Zowel de shop als onze showtuin zijn alleen OP AFSPRAAK te bezoeken. Dat kan op maandag tot en met zondag, zowel overdag als in de avond. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Graag maken we ruim tijd om in alle rust jullie wensen te bespreken om aansluitend een passend advies te geven en de bijbehorende apparatuur te demonstreren. We heten je van harte welkom!