We beschikken over een BBQ showtuin van 3500 m2. Naast de BBQ shop staat alle apparatuur ook op een sfeervolle manier opgesteld in onze BBQ showtuin. Vele gezellige zithoekjes waar de BBQ apparatuur ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvangen we jou graag in onze BBQ showtuin en steken we met alle liefde het apparaat aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. In ons Outdoor Cooking Experience Center is het tevens mogelijk om aan een volledige BBQ workshop op het betreffende apparaat deel te nemen. Voor de BBQ workshop agenda klik je HIER.
We beschikken over een BBQ showtuin van 3500 m2. Naast de BBQ shop staat alle apparatuur op een sfeervolle manier opgesteld in onze BBQ showtuin. Vele gezellige zithoekjes waar de BBQ apparatuur ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvangen we jou graag in onze BBQ showtuin en steken we met alle liefde het apparaat aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zodoende kan het apparaat naar keuze worden uitgeprobeerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Het is heel verstandig om een nieuw apparaat dat je voornemens bent om aan te schaffen VOORAF uit te proberen tijdens een workshop. Zodoende kom je er beter achter welk type en uitvoering het beste bij je past en welke accessoires voor jou het handigste zijn om aanvullend aan te schaffen. In eerste instantie boek je de BBQ workshop op onze website. De desbetreffende BBQ workshop dient vooraf door je te worden betaald. Wanneer je naderhand tot aankoop over gaat wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aankoopprijs. Voorwaarde is wel dat de aankoop minimaal € 1.000,- bedraagt. We brengen maximaal € 200,- in mindering. Ook is het mogelijk om de betreffende apparatuur uit te proberen in onze BBQ showtuin van 3500 m2. Dit is minder uitgebreid en duurt minder lang dan een BBQ workshop. Naast de BBQ shop staat alle apparatuur daar op een sfeervolle manier opgesteld. Vele gezellige zithoekjes waar de BBQ apparatuur ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvangen we jou graag in onze BBQ showtuin en steken we met alle liefde het apparaat aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zodoende kan het apparaat naar keuze worden uitgeprobeerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Ja, dat is mogelijk. Wanneer je onze shop bezoekt en daar leuke dingen uitzoekt kun je die uiteraard direct meenemen. Grotere apparatuur die is besteld kan eveneens worden opgehaald nadat deze binnen is. We controleren wel bij de overdracht of alles onbeschadigd is. Het heeft echter onze voorkeur om grotere apparatuur zelf af te leveren. Wij zetten alles in elkaar en steken samen met jou het apparaat voor de eerste keer aan. Vanwege onze ervaring hoef je zelf niet te puzzelen, beschadigt er niets en ben je snel aan de gang.
Wij bezorgen in heel Nederland enë is gratis voor bestellingen vanaf €100,-. Afhalen in onze BBQ shop is uiteraard (op afspraak) ook mogelijk. Indien je wilt afhalen geef dit dan tijdens de bestelling aan ons door. Kleinere aankopen worden per post verstuurd. We hanteren daarbij de volgende verzendkosten voor alle aankopen onder de € 100,- : Nederland : € 6,95  | België € 12,95 Voor kleinere aankopen die in totaal meer dan 20 kg wegen wordt een maatwerk tarief gerekend. We nemen daarover contact met je op. Wij kunnen ook het transport naar andere landen verzorgen voor een BBQ of buitenkeuken. De prijzen hier voor zijn op aanvraag. Mocht je vragen over een bestelling hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@outdoorcookingexperiencecenter.nl of telefonisch via 088 – 7800 990. De grotere apparatuur zoals kamado's, pizzaovens, braais, enz. worden door ons zonder meerprijs volledig gemonteerd afgeleverd. Alle verpakkingsmateriaal wordt door ons meegenomen. Tevens steken we jouw nieuwe aanwinst samen voor de eerste keer aan. We berekenen hiervoor geen meerprijs. Dat is de extra service van Outdoor Cooking Experience Center!
Ondanks dat alles met de grootste zorgvuldigheid verpakt wordt zou het onverhoopt kunnen voorkomen dat de producten tijdens het transport beschadigd raken. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend! Meld dit ons direct door contact met ons op te nemen. We zullen onze uiterste best doen om dit ongemak zsm. op te lossen.