Laden BBQ workshops

« Alle BBQ workshops

Zelf WORST maken BBQ workshop (26-05-2024)

26 mei 2024 : 12:00 16:00

Zelf WORST maken BBQ workshop
€100,00 (alles inbegrepen)

Deze ZELF WORST MAKEN BBQ workshop is interessant voor iedereen die wil leren hoe je zelf verschillende soorten worst moet maken.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit BBQ workshop in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Zelf WORST maken BBQ workshop (26-05-2024)
100,00
1 beschikbaar

Vermeld bij meerdere deelnemers per deelnemer naam en mailadres. Dit dient steeds het eigen mailadres van de deelnemer te zijn.

Op veel BBQ’s liggen worstjes. Hoe leuk is het om ze zelf te kunnen maken? Moeilijk? Nee, hoor. Je moet het alleen een keer hebben gedaan. Er zijn vele soorten worstjes. In deze workshop staat verse worst,  grillworst en droge worst centraal. Deze ZELF WORST MAKEN BBQ workshop staat onder leiding van ervaren worstmaker Paul van den Hooven. Paul maakt honderden worstjes per week. Worst maken is Paul zijn passie. Tijdens deze workshop deelt Paul graag alle geheimen van het vak en de fijne kneepjes qua techniek die hij zich in de loop der jaren eigen heeft gemaakt. Het maken van een goede worst is en blijft prachtig werk! Tijdens deze workshop worden er door jullie diverse lekkere worstjes gemaakt. De verse worst wordt tijdens de workshop gegrilld en geproefd. De grillworst en harde worst die je hebt gemaakt krijg je mee naar huis. Na deze workshop ben je in staat om thuis zelf de lekkerste worstjes te maken. Deze ZELF WORST MAKEN BBQ workshop is interessant voor iedereen die wil leren om zelf worst te maken. Het maakt niet uit of je een beginnende of meer ervaren BBQ’er bent.

LET OP: Het maken van de diverse worstjes staat centraal. Er wordt daarom tijdens de workshop wat minder gegeten dan bij onze andere BBQ workshops, waar alles wat je maakt direct gegeten wordt.

Onderwerpen:

 • Welke apparatuur is er nodig om zelf worst te maken?
 • Hoe maak je verse worst?
 • Wat zijn altijd de basis ingrediënten bij verse worst?
 • Welk type darm kan je allemaal gebruiken?
 • Hoe grill je het beste verse worst zonder dat deze open barst?
 • Hoe maak je grillworst?
 • Hoe gaar je deze het beste?
 • Hoe zorg je voor de mooie grillsmaak?
 • Hoe maak je harde worst?
 • Kun je worstjes in grotere hoeveelheden maken en bewaren?
 • Welke recepten zijn de moeite van het proberen waard?
 • Uiteraard beantwoordt Paul al jullie vragen.

LET OP – LET OP – LET OP

De workshop gaat door wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Bij minder aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd. Op dat moment is het mogelijk om je geld terug te krijgen of kun je kiezen voor een nieuwe datum van deze workshop.

Deze BBQ workshop vindt plaats in ons Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk. Deze unieke locatie is mooi landelijk gelegen en ligt centraal in Nederland aan de snelweg A2 afslag Zaltbommel, waardoor deze locatie voor iedereen binnen een acceptabele reisafstand bereikbaar is. De workshops vinden plaats in het speciaal ingerichte Outdoor Cooking Experience Center. Wind- en regenbestendig en voorzien van alle gemakken zodat jouw deelname aan een leuke en leerzame BBQ workshop het hele jaar door is gewaarborgd. Onze BBQ workshops hebben de hoogste klantwaardering van Nederland. Dus zeker de moeite waard om (wellicht) iets verder te rijden.

Delwijnsestraat 5
Kerkwijk, Gelderland 5315 AV Nederland
+ Google Maps
+31610878243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *