Laden BBQ workshops

« Alle BBQ workshops

Online BBQ workshop WILD op de BBQ (17-11-2024)

17 november 2024 : 13:00 17:00

Online BBQ Workshop

Voor wie: Deze unieke Online BBQ workshop WILD op de BBQ (17-11-2024) is interessant voor iedereen  die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd Als echte wild liefhebber mag je deze online BBQ workshop niet missen! Deelname aan de online workshop is GRATIS!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit BBQ workshop in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Online BBQ workshop WILD op de BBQ (17-11-2024)
Aan deze Online BBQ workshop WILD op de BBQ (17-11-2024) neem je deel vanuit je eigen achtertuin. Uniek event! Lees Meer …
0,00
197 beschikbaar

Beschrijving: Een van de mooiste seizoenen voor culinair Nederland is het wildseizoen. Traditiegetrouw start dit op 15 oktober. De jacht op de haas en fazant opent dan namelijk. Ook alle andere wildsoorten mogen op 15 oktober bejaagd worden. Wild leent zich uitstekend voor diverse mooie bereidingen op de BBQ.  Ook heerlijk voor je kerstmenu. Maar wild is ook perfect tijdens zo’n ijzig koude, winterse avond. Een stoofschotel van wild is dan het ultieme comfort food. Tijdens deze online WILD op de BBQ workshop worden er diverse lekkere dingen gemaakt zodat je zelf de mooie smaakcombinaties kan proeven. Doe veel inspiratie op tijdens deze Online BBQ workshop WILD op de BBQ (17-11-2024) Je gaat zelf in je eigen achtertuin op je eigen BBQ 5 heerlijke BBQ gerechten bereiden onder onze vakkundige begeleiding. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Te bereiden menu:

  • Flammkuchen met zuurkool en gans shoarma.
  • Salade gerookte (en gepekelde) ganzenborst, gerookte noten en gepocheerde gegrilde peer.
  • Met duxelle gevulde wildzwijn haas op bedje van hete bliksem.
  • Gepekeld hert bovenbil rollade, portsaus, gerookte spruitjes gratin, paddenstoelenmix.
  • Wentelteefjes van suikerbrood met kaneel room(ijs).


Onderwerpen Online BBQ workshop WILD op de BBQ (17-11-2024):

  • Waar moet je op letten bij het bereiden van wild op de BBQ?
  • Hoe zorgt je dat wild mooi mals blijft op de BBQ?
  • Alles wat je moet weten over pekelen.
  • Alles wat je moet weten over koud en warm roken.
  • Wat zijn typische herfstsmaken?


Waar zorg je zelf voor?

  • Je kamado staat klaar inclusief houtskool en de benodigde aanmaakwokkeltjes of Looftlighter. Steek de BBQ nog niet aan.
  • Je zorgt dat je alle benodigde ingrediënten in huis heb. Wij mailen je vooraf de recepten inclusief boodschappenlijst.
  • Je kan ervoor kiezen onze bijbehorende BBQ FRESH BOX te bestellen. Deze kost voor deze workshop € 59,00. Daarin zitten de ingrediënten waar je zelf wellicht wat lastiger aan kan komen.
  • Je zorgt dat er rond 17.00 uur gezellige mensen aanwezig zijn om samen met jou van je eindresultaat te genieten.
  • We mailen vooraf de link naar de ZOOM sessie. Je kan de ZOOM sessie volgen via je GSM. Maar een tablet of laptop is handiger. Ook bij het stellen van vragen via de chat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *