Laden BBQ workshops

« Alle BBQ workshops

Kamado MULTI LEVEL Grilling workshop (30-06-2024)

30 juni 2024 : 12:00 16:00

Kamado MULTI LEVEL Grilling workshop
€100,00 (alles inbegrepen)

Deze Kamado Multi Level Grilling workshop is interessant voor iedereen die een kamado heeft en wil leren hoe je op één kamado BBQ na elkaar een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht maakt gebruik makende van de verschillende niveau’s in je kamado, verschillende temperaturen en het direct en indirect grillen. Deze workshop is een mooi vervolg op onze Kamado Gevorderden deel 1 en deel 2 workshop.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit BBQ workshop in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kamado MULTI LEVEL Grilling workshop (30-06-2024)
100,00
4 beschikbaar

Vermeld bij meerdere deelnemers per deelnemer naam en mailadres. Dit dient steeds het eigen mailadres van de deelnemer te zijn.

Beschrijving: Nadat er de afgelopen jaren nog nooit zo veel kamado’s zijn verkocht bestaat er bij veel mensen de behoefte om goed te leren wat je er allemaal mee kan. En dat is heel veel. Vandaar dat we dit hebben gesplitst in BASIS, GEVORDERDEN deel 1 en GEVORDERDEN deel 2 workshop. Daar hebben we op veler verzoek de Kamado Multi Level Grilling workshop aan toegevoegd. Deze Kamado Multi Level Grilling workshop leert je hoe je op één kamado BBQ na elkaar een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht maakt gebruik makende van de verschillende niveau’s in je kamado, verschillende temperaturen en het direct en indirect grillen.

Tijdens deze workshop worden er door de deelnemers diverse lekkere gerechten op de kamado bereid gebruik makende van de diverse technieken. Nadat je deze Kamado Multi Level Grilling workshop hebt gevolgd kent de kamado geen geheimen meer voor je en ben jij jouw kamado de baas! Volg zo nodig eerst de KAMADO BASIS workshop en aansluitend de KAMADO GEVORDERDEN deel 1 en deel 2 workshop.

Deze workshop wordt gegeven met verschillende merken kamado’s waardoor je zelf de verschillen kan ervaren.

Onderwerpen:

 • Wat is een multi level systeem en uit welke onderdelen bestaat het?
 • Waaruit bestaan de verschillende temperatuurzones bij een multi level systeem?
 • Hoe pas je het multi level systeem toe?
 • Welke bereidingstechnieken zijn er allemaal mogelijk?
 • Hoe gaat de temperatuur van je kamado snel omhoog en omlaag?
 • Waar moet je op letten wanneer je verschillen gerechten na elkaar maakt?
 • Je maakt een lekker voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.
 • Uiteraard beantwoorden pitmaster Steyn en Mark al jullie vragen.


Onze workshops zijn altijd inclusief:

 • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
  • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
 • Ervaren BBQ pitmaster(s).
 • Een hoop gezelligheid in ons wind- en regenbestendige Outdoor Cooking Experience Center.
 • GRATIS 3 extra maanden bij een BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
  • Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
  • Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
  • Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
  • Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
 • Uiteraard het gezellig opeten van de bereide gerechten.

LET OP – LET OP – LET OP

De workshop gaat door wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Bij minder aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd. Op dat moment is het mogelijk om je geld terug te krijgen of kun je kiezen voor een nieuwe datum van deze workshop.

Deze BBQ workshop vindt plaats in ons Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk. Deze unieke locatie is mooi landelijk gelegen en ligt centraal in Nederland aan de snelweg A2 afslag Zaltbommel, waardoor deze locatie voor iedereen binnen een acceptabele reisafstand bereikbaar is. De workshops vinden plaats in het speciaal ingerichte Outdoor Cooking Experience Center. Wind- en regenbestendig en voorzien van alle gemakken zodat jouw deelname aan een leuke en leerzame BBQ workshop het hele jaar door is gewaarborgd. Onze BBQ workshops hebben de hoogste klantwaardering van Nederland. Dus zeker de moeite waard om (wellicht) iets verder te rijden.

Delwijnsestraat 5
Kerkwijk, Gelderland 5315 AV Nederland
+ Google Maps
+31610878243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *