Laden BBQ workshops

« Alle BBQ workshops

Kamado GEVORDERDEN 2 BBQ workshop (09-11-2024)

9 november 2024 : 17:00 21:00

Kamado GEVORDERDEN 2 BBQ workshop
€100,00 (alles inbegrepen)

Deze KAMADO GEVORDERDEN 2 BBQ workshop is bedoeld voor iedereen die deel 1 ook heeft gevolgd, al enige tijd een kamado heeft en nog enkele leuke en uiterst bruikbare extra technieken wil leren beheersen zoals oa. het zelf maken van pizzadeeg en het zelf maken en grillen van de perfecte hamburger. Een mooie aanvulling op alles wat je al weet.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit BBQ workshop in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kamado GEVORDERDEN 2 BBQ workshop (09-11-2024)
Na de KAMADO GEVORDERDEN 2 BBQ workshop ben je jouw kamado volledig de baas! Deze workshop is voor gevorderde kamado gebruiker.
100,00
16 beschikbaar

Vermeld bij meerdere deelnemers per deelnemer naam en mailadres. Dit dient steeds het eigen mailadres van de deelnemer te zijn.

Beschrijving: Nadat er de laatste tijd in Nederland nog nooit zo veel kamado’s zijn verkocht bestaat er bij veel mensen de behoefte om goed te leren wat je er allemaal mee kan. En dat is heel veel. Vandaar dat we de kamado workshops hebben gesplitst in BASIS, GEVORDERDEN 1, GEVORDERDEN 2 en onze MULTI LEVEL Grilling workshop.. Deze KAMADO GEVORDERDEN 2 BBQ workshop leert je diverse gevorderden technieken en is dus vooral geschikt voor mensen die hun kamado al enige tijd hebben en er echt het maximale uit willen halen. Tijdens deze workshop worden er door de deelnemers diverse lekkere gerechten op de kamado bereid gebruik makende van de diverse gevorderden technieken. Nadat je deze KAMADO GEVORDERDEN 2 BBQ workshop hebt gevolgd kent de kamado geen enkel geheim meer voor je en ben jij jouw kamado volledig de baas! Volg zo nodig eerst de KAMADO BASIS en GEVORDERDEN 1 workshop.

Deze workshop wordt gegeven met verschillende merken kamado’s waardoor je zelf de verschillen kan ervaren.

Dit is dezelfde BBQ workshop als de BIG BGREEN EGG GEVORDERDEN 1 BBQ workshop.

Onderwerpen:

 • Zelf pizzadeeg maken
 • Hoe bak je de perfecte pizza
 • Bereiden van spareribs HOT & FAST
 • Zelf hamburgers maken
 • Werken met de grill grates
 • Maken van nagerechten op de kamado
 • Pitmasters Steyn en Mark beantwoorden al jullie vragen


Onze workshops zijn altijd inclusief:

 • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
  • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
 • Ervaren BBQ pitmaster(s).
 • Een hoop gezelligheid in ons wind- en regenbestendige Outdoor Cooking Experience Center.
 • GRATIS 3 extra maanden bij een BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
  • Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
  • Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
  • Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
  • Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
 • Uiteraard het gezellig opeten van de bereide gerechten.

LET OP – LET OP – LET OP

De workshop gaat door wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Bij minder aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd. Op dat moment is het mogelijk om je geld terug te krijgen of kun je kiezen voor een nieuwe datum van deze workshop.

Deze BBQ workshop vindt plaats in ons Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk. Deze unieke locatie is mooi landelijk gelegen en ligt centraal in Nederland aan de snelweg A2 afslag Zaltbommel, waardoor deze locatie voor iedereen binnen een acceptabele reisafstand bereikbaar is. De workshops vinden plaats in het speciaal ingerichte Outdoor Cooking Experience Center. Wind- en regenbestendig en voorzien van alle gemakken zodat jouw deelname aan een leuke en leerzame BBQ workshop het hele jaar door is gewaarborgd. Onze BBQ workshops hebben de hoogste klantwaardering van Nederland. Dus zeker de moeite waard om (wellicht) iets verder te rijden.

Delwijnsestraat 5
Kerkwijk, Gelderland 5315 AV Nederland
+ Google Maps
+31610878243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *