Laden BBQ workshops

« Alle BBQ workshops

Italië La Dolce Vita BBQ workshop (14-09-2024)

14 september 2024 : 11:00 15:00

Italië Outdoor Cooking workshop
€100,00 (alles inbegrepen)

Deze Italië La Dolce Vita BBQ workshop is interessant voor iedereen die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd. Genieten van ‘het goede leven’ door outdoor diverse lekkere Italiaanse gerechten te bereiden op verschillende type BBQ’s. Dat is wat je tijdens deze unieke workshop kan verwachten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit BBQ workshop in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Italië La Dolce Vita BBQ workshop (14-09-2024)
100,00
13 beschikbaar

Vermeld bij meerdere deelnemers per deelnemer naam en mailadres. Dit dient steeds het eigen mailadres van de deelnemer te zijn.

Beschrijving: Iedereen die houdt van lekker eten is verliefd op de Italiaanse keuken. Voeg een dimentie toe door dit outdoor te bereiden op verschillende type BBQ’s. Waaronder de geheel in Italië gemaakte Alfa Forni houtoven. Deze oven is veel veelzijdiger dan het alleen maken van pizza. Tijdens deze workshop ga je oa. ervaren waarom de Alfa Forni zo een uniek kwaliteitsproduct is. Maar ook de kamado en OFYR wordt gebruikt tijdens de diverse bereidingen. Naast het zelf maken van pizzadeeg, leer je ook eigen pastadeeg te maken. Tevens grill je een mooie Italiaanse steak! Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende Italiaanse wijn. Deze workshop wordt gegeven door Steyn en Mark Bieckmann. Mark is de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community en mede auteur van het boek CULINAIR BBQ deel 1, 2 en 3. Dat zit dus meer dan goed! Deze workshop is voor zowel de ervaren als de minder ervaren BBQ’er. Het thuis hebben van een houtoven is geen vereiste. Deze Italië La Dolce Vita BBQ workshop is juist ideaal om te ervaren wat je allemaal met een houtoven kan. Mocht je na afloop besluiten een Alfa Forni houtoven bij ons te kopen, dan worden de kosten van deze workshop in mindering gebracht. Deze workshop geven we dit jaar slechts 2x. Meld je dus snel aan, want VOL =VOL.

Onderwerpen:

 • Hoe maak je zelf eenvoudig je eigen pizzadeeg?
 • Hoe maak je zelf eenvoudig je eigen pastadeeg?
 • Hoe werkt de Alfa Forni houtoven en wat kun je er allemaal mee?
 • Je maakt enkele mooie Italiaanse gerechten op diverse type BBQ’s.
 • Uiteraard beantwoorden Steyn en Mark al jullie vragen.


Onze workshops zijn altijd inclusief:

 • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
  • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
 • Ervaren BBQ pitmaster(s).
 • Een hoop gezelligheid in ons wind- en regenbestendige Outdoor Cooking Experience Center.
 • GRATIS 3 extra maanden bij een BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
  • Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
  • Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
  • Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
  • Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
 • Uiteraard het gezellig opeten van de bereide gerechten.

LET OP – LET OP – LET OP

De workshop gaat door wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Bij minder aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd. Op dat moment is het mogelijk om je geld terug te krijgen of kun je kiezen voor een nieuwe datum van deze workshop.

Deze BBQ workshop vindt plaats in ons Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk. Deze unieke locatie is mooi landelijk gelegen en ligt centraal in Nederland aan de snelweg A2 afslag Zaltbommel, waardoor deze locatie voor iedereen binnen een acceptabele reisafstand bereikbaar is. De workshops vinden plaats in het speciaal ingerichte Outdoor Cooking Experience Center. Wind- en regenbestendig en voorzien van alle gemakken zodat jouw deelname aan een leuke en leerzame BBQ workshop het hele jaar door is gewaarborgd. Onze BBQ workshops hebben de hoogste klantwaardering van Nederland. Dus zeker de moeite waard om (wellicht) iets verder te rijden.

Delwijnsestraat 5
Kerkwijk, Gelderland 5315 AV Nederland
+ Google Maps
+31610878243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *