Laden BBQ workshops

« Alle BBQ workshops

BRAAI BBQ workshop (06-07-2024)

6 juli 2024 : 17:00 21:00

BRAAI BBQ workshop
€100,00 (alles inbegrepen)

Deze BRAAI BBQ workshop is interessant voor iedereen die meer wil leren over het werken met de braai. Je ervaart de veelzijdigheid van de braai en hoe leuk en sfeervol het is om ermee te werken. Op de braai kunnen heel veel verschillende BBQ technieken worden toegepast. Tot en met het maken van pizza’s. Je leert het allemaal in deze workshop. Tijdens deze workshop wordt er gewerkt met de Braaimaster braai en ga je de unieke eigenschappen van dit kwaliteitsproduct zelf ervaren. Meld je snel aan, want VOL =VOL.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit BBQ workshop in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BRAAI BBQ workshop (06-07-2024)
100,00
10 beschikbaar

Vermeld bij meerdere deelnemers per deelnemer naam en mailadres. Dit dient steeds het eigen mailadres van de deelnemer te zijn.

Beschrijving: Alle liefhebbers van Outdoor Cooking kennen de Zuid Afrikaanse braai. De braai rukt op en is in steeds meer achtertuinen te zien. En terecht. De braai is niet alleen heel mooi, maar ook heel veelzijdig. Er zijn weinig bereidingen die niet op de braai zouden kunnen. Veel van deze bereidingen komen aan bod in deze BRAAI workshop, waardoor deze workshop voor iedereen die een braai heeft (of overweegt) interessant is. Tevens komen de belangrijkste accessoires aan bod. Tijdens deze workshop worden er diverse lekkere dingen op de braai gemaakt zodat je zelf de veelzijdigheid van de braai kan ervaren. Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende wijn. Deze workshop wordt gegeven door Mark Bieckmann. Mark is de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community en mede auteur van het boek CULINAIR BBQ deel 1, 2 en 3. Dat zit dus meer dan goed! Deze workshop is interessant voor zowel startende als de meer ervaren BBQ’ers. PAS OP! Na deze workshop ben je verliefd geworden op de braai (als je dat niet al was). Deze workshop is interessant voor zowel de beginners als gevorderde braai gebruiker.

Onderwerpen:

 • Hoe werkt het zelf kolen maken?
 • Welke houtsoorten gebruik je?
 • Wat zijn de must-have braai accessoires?
 • Hoe beheers je de temperatuur?
 • Welke grilltechnieken kunnen er allemaal met een braai?
 • Waar met je op letten bij het kopen van een braai?
 • Wat is van belang aangaande schoonmaken en onderhoud?
 • Uiteraard beantwoorden Steyn en Mark al jullie vragen.


Onze workshops zijn altijd inclusief:

 • Diverse smakelijke gerechten gecombineerd met een bijpassend drankje zoals fris, koffie, bier en wijn (geen sterke drank).
  • Opmerking: het betreft een BBQ workshop bedoeld voor mensen die meer willen leren over het gebruik van de BBQ. Overmatig drankgebruik staan we ivm de veiligheid en overlast voor de overige deelnemers niet toe. Wanneer wij dat nodig vinden verstrekken we aan iemand die te veel drinkt en hinderlijk dreigt te worden geen alcohol meer. Mensen die overlast veroorzaken verwijderen we uit de workshop, zonder dat dit recht geeft op restitutie van het betaalde bedrag. Strenge woorden op basis van eerdere ervaringen om te borgen dat het een leuke, leerzame en gezellige workshop wordt.
 • Ervaren BBQ pitmaster(s).
 • Een hoop gezelligheid in ons wind- en regenbestendige Outdoor Cooking Experience Center.
 • GRATIS 3 extra maanden bij een BBQ Pitmaster Community PREMIUM membership, bestaande uit:
  • Met 5% korting kunnen kopen van al je BBQ spullen bij oa. BEEF & STEAK, Rookoven.com en nog heel veel meer BBQ shop partners.
  • Toegang tot vele honderden BBQ recepten.
  • Toegang tot BBQ FORUM (oudste BBQ forum van Nederland!)
  • Toegang tot de video-instructies over de tijdens de workshop geleerde BBQ technieken.
 • Uiteraard het gezellig opeten van de bereide gerechten.

LET OP – LET OP – LET OP

De workshop gaat door wanneer er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Bij minder aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd. Op dat moment is het mogelijk om je geld terug te krijgen of kun je kiezen voor een nieuwe datum van deze workshop.

Deze BBQ workshop vindt plaats in ons Outdoor Cooking Experience Center in Kerkwijk. Deze unieke locatie is mooi landelijk gelegen en ligt centraal in Nederland aan de snelweg A2 afslag Zaltbommel, waardoor deze locatie voor iedereen binnen een acceptabele reisafstand bereikbaar is. De workshops vinden plaats in het speciaal ingerichte Outdoor Cooking Experience Center. Wind- en regenbestendig en voorzien van alle gemakken zodat jouw deelname aan een leuke en leerzame BBQ workshop het hele jaar door is gewaarborgd. Onze BBQ workshops hebben de hoogste klantwaardering van Nederland. Dus zeker de moeite waard om (wellicht) iets verder te rijden.

Delwijnsestraat 5
Kerkwijk, Gelderland 5315 AV Nederland
+ Google Maps
+31610878243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *