MAANDTHEMA VIS op de BBQ
Deze maand is het maandthema VIS op de BBQ.
Het Outdoor Cooking Experience Center heeft als zusteronderneming zowel het BBQ Workshop Experience Center als de BBQ Pitmaster Community. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om het maandelijks gekozen thema te voorzien van een bijbehorende BBQ workshop, leuke recepten en instructievideo’s als ook een aantal bijbehorende producten die horen bij het maandthema.
Het februari 2023 maandthema VIS op de BBQ is bewust gekozen. We moeten met z’n allen wat minder vlees eten. Vis is een goed alternatief. Er kan zo ontzettend veel met VIS op de BBQ. Er zijn veel verschillende soorten vis. Daarnaast zijn er veel verschillende bereidingstechnieken. In de VIS op de BBQ workshop van het BBQ Workshop Experience Center ga je onder begeleiding van Mark en Steyn Bieckmann verschillende visjes bereiden op basis van verschillende BBQ technieken. We verklappen niet alles. Maar vis in zoutkorst is er één van. Het eindresultaat wordt gezamenlijk lekker opgegeten. Uiteraard met een mooie passende wijn. Tijdens deze VIS op de BBQ workshop ga je veel inspiratie opdoen voor het thuis maken van mooie visgerechten op je eigen BBQ. In deze workshop worden diverse type BBQ’s gebruikt. Deze workshop is interessant voor zowel de startende als de meer ervaren BBQ’ers. Bekijk HIER of er nog plaats is voor deze leuke, lekkere en leerzame BBQ workshop.
De maand februari voegen we ivm. maandthema VIS op de BBQ extra veel BBQ visrecepten toe aan de BBQ Pitmaster Community. Naast heel veel BBQ recepten en instructievideo’s werkt de BBQ Pitmaster Community samen met een groot aantal partners. Partners die allemaal iets te bieden hebben wat jij als BBQ- fanatiekeling leuk vindt. De community kent zowel het gratis BASIC als het PREMIUM lidmaatschap. Alle PREMIUM leden van de BBQ Pitmaster Community kunnen bij alle aangesloten partners kopen met 5% ledenkorting. Op deze manier kan de jaarlijkse contributie van slechts € 59,- zonder problemen worden terugverdiend. Zowel het BBQ Workshop Experience Center als het Outdoor Cooking Experience Center zijn partner van de BBQ Pitmaster Community. Als PREMIUM member koop je bij beide dus ALLES met 5% korting.
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan als member. Het PREMIUM membership is daarbij het meest populair. Als PREMIUM member maak je tevens kans op het winnen van een Big Green Egg Minimax. Omdat we blij zijn met veel nieuwe members verloten we iedere keer nadat er zich 500 nieuwe members hebben aangemeld, onder deze 500 aanmeldingen, een Big Green Egg Minimax. Enige voorwaarde is wel dat je PREMIUM member bent geworden. Meer info en aanmelden als member kan HIER.
Tijdens de maandthema VIS op de BBQ workshop worden er heel veel verschillende lekkere gerechten bereid op basis van verschillende technieken. Denk aan roken, grillen, garen op cederhout, enz. Daarbij worden oa. onderstaande producten gebruikt. Laat je inspireren op de BBQ Pitmaster Community of tijdens de VIS op de BBQ workshop.
BBQ workshop VIS op de BBQ
Tijdens de VIS op de BBQÂ workshop worden deze gerechten bereid. Daarbij worden de onderstaand afgebeelde producten gebruikt.
- AMUSE 1
- gegrild stokbroodje ingewreven met Greenomic BRUSCHETTA DIP belegd met home made koud gerookte zalm
- AMUSE 2
- Oester overgoten met flambadou fat basting extra op smaak gebracht met Greenomic Aceto Balsamico Dadel
- VOORGERECHT
- Kabeljauw omwikkeld in seranoham gegaard op cederhout afgetopt met Greenomic DIPPER ALLA TOSCANA
- TUSSENGERECHT
- Hele zeebaars bereid in zoutkorst geserveerd met een zelf gemaakte bernaisse saus op smaak gebracht met Greenomic gerookte olijolie
- HOOFDGERECHT
- Op de Grillgrate gegrilde dorade geserveerd met een aubergine hasselback
- NAGERECHT
- Appelcakeje uit de muffinpan geserveerd met hangop met munt, afgetopt met Greenomic Aceto Balsamico Appel
AANBEVOLEN producten maandthema VIS op de BBQ
WAAROM VOOR ONS KIEZEN?
TEVREDEN KLANTEN
Heb eerst een kamado workshop bij BBQ Workshop Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.
Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!
We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!