GESPREID BETALEN?

Steeds meer mensen kiezen voor per maand gespreid betalen. Neem bijvoorbeeld de auto. Onze BBQ OP AFBETALING service is speciaal bedoeld om voor jou de drempel te verlagen om een BBQ aan te schaffen die wat hoger in prijs is, maar waar je wel op korte termijn vele jaren van kan gaan gebieten.

Wij weten uit eigen ervaring hoe leuk het is om je assortiment aan BBQ’s uit te breiden, nieuwe technieken te gaan leren en lekkere nieuwe dingen te gaan maken. Een kamado, een braai, een pizza oven. BBQ’s die wel stuk voor stuk € 2.000,- tot € 4.000,- euro kunnen kosten. Daar kun je voor sparen. Maar dat duurt vaak enige tijd. Wanneer in de maandlasten de financiële ruimte er is kun je er ook voor kiezen ze te kopen op afbetaling. Je hebt op dat moment de rente als extra kosten. Dat zijn enkele euro’s per maand. Het voordeel is dat je niet hoeft te wachten en morgen al met je gedroomde nieuwe BBQ aan de slag kan.

Het proces van BBQ op AFBETALING werkt heel eenvoudig en verloopt snel. Onderstaand een korte uitleg van de te doorlopen stappen.

Kies je producten

Kies de juiste BBQ en het juiste model. Soms is er overlap aan functionaliteit. Wij hebben alle BBQ’s die we aanbieden zelf in gebruik. Bel ons gerust en maak een afspraak. We adviseren je graag in je keuze. Ook ten aanzien van de te kiezen accessoires. Daarvan zijn er een aantal echt een ‘must-have’, maar een aantal ook ‘nice-to-have’. Ook daarin delen we graag onze ervaringen met je.

Mocht de BBQ die je op het oog heb niet op onze website staan, neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen.

Stel je bestellijst samen

In samenspraak stellen we je bestellijst samen. LET OP! De aanschafprijs van alle producten samen die je in termijnen wil gaan betalen mag niet meer zijn dan € 5.000,- inclusief btw.

Het Gespreid Betalen maandbedrag (globaal)

Onderstaand globaal een overzicht van het gespreid betalen maandbedrag behorende bij de verschillende aankoopbedragen. De berekening is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden.

Aankoopbedrag van 1000 euro = 32 euro pm
Aankoopbedrag van 2000 euro = 64 euro pm
Aankoopbedrag van 3000 euro = 96 euro pm
Aankoopbedrag van 4000 euro = 128 euro pm

Bestel

Je plaatst je bestelling onder voorbehoud goedkeuring van je aanvraag Betalen op Afbetaling. Wij sturen je vervolgens een link. Hiermee wordt je in contact gebracht met PAY.NL. Tijdens het vervolgproces vul je de door jou gewenste looptijd in. PAY.NL rekent vervolgens jouw totale maandbedrag uit. Wij hebben dat tijdens onze gesprekken ook al globaal voor je gedaan. PAY.NL rekent een rente van 10%.

Lever alle gevraagde info binnen 24 uur aan

PAY.NL doet de fiattering. Deze fiattering is gebaseerd op een Inkomsten – Uitgaven check om te bepalen of er bij jou op maandbasis voldoende financiële ruimte is voor deze extra uitgaven. Daarvoor worden de richtlijnen van het NIBUD gehanteerd. Het laatste wat zowel wij als PAY.NL willen is jou ‘opzadelen’ met extra kosten die je niet kan dragen. Een BKR check maakt ook onderdeel uit van de controle. Er zal aan jou oa. worden gevraagd om een copy van je loonstrook en een copy van een recent bankafschrift. LET OP! Alle gevraagde informatie dient binnen 24 uur te worden aangeleverd. Anders vervalt je aanvraag.

Wacht op de uitkomst

Nadat alle informatie is aangeleverd vindt de beoordeling binnen enkele uren plaats. De uitkomst wordt zowel aan jou als aan ons gecommuniceerd. Bij een positieve uitkomst ronden we je bestelling af zoals onderstaand verder beschreven.

Wij nemen contact met je op

Bij een positieve uitkomst nemen we contact met je op om het vervolg te bespreken. We streven na om de door jou bestelde BBQ zo snel mogelijk aan je te leveren.

De nieuwe BBQ kan aan!

De nieuwe BBQ is geleverd, uitgepakt, in elkaar gezet en aangestoken. Het BBQ feest kan beginnen! Wanneer er nog vragen over het gebruik zijn kun je op de BBQ Pitmaster Community kijken of de uitleg die in de diverse video’s wordt gegeven afdoende is om je verder te helpen. Je krijgt trouwens bij de aanschaf ook een BBQ Workshop cadeau. Wanneer dat niet voldoende is mag je altijd contact met ons opnemen en helpen we je verder. That’s what BBQ friends are for!

Veel gestelde vragen

Een antwoord op de veel gestelde vragen kun je vinden op on ze BBQ OP AFBETALING website. Je vind de vragen en antwoorden HIER.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen over hoe het werkt, neem dan contact met ons op door te bellen of je vraag te stellen via het contacformulier op deze website.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

het beste advies op maat door EXPERTS uit de praktijk

Onze eigen liefde voor outdoor cooking en vele BBQ ervaring zorgt voor het beste praktijkadvies op maat. Vertrekpunt daarbij zijn altijd jouw wensen.

de beste MERKEN, service en garantie

Wij bieden alleen de beste merken met de beste service en garantie. Stijlvolle merken die garant staan voor jouw Outdoor Cooking Experience!

de beste SERVICE inclusief INSTALLATIE bij jou thuis

Wij bezorgen en installeren zelf bij jou op locatie. Samen steken we de nieuwe aanwinst aan. Tevens nemen we alle afval weer mee. Ontzorgen van A tot Z.

vooraf zelf alles UIT kunnen PROBEREN

We bieden de unieke mogelijkheid om vooraf alles zelf uit te proberen in onze showtuin of tijdens één van onze BBQ workshops.

TEVREDEN KLANTEN

Sebastiaan

SebastiaanMonolith kamado gebruiker

Heb eerst een kamado workshop bij Outdoor Cooking Experience Center gevolgd zodat ik goed kon bepalen wat mijn eerste kamado ging worden. Is de Monolith Classic geworden. Veel waar voor je geld! Kamado werd netjes afgeleverd en aangestoken. Volop genieten. Vooral ook van het eveneens gekochte spit. Eerst een workshop en dan je keus bepalen kan ik aanbevelen. Kosten workshop werden in mindering gebracht van de aankoopprijs.

Louis

LouisBraaimaster braai gebruiker

Wilde al lang een braai. Is de RVS uitvoering geworden. Kost toch een hoop geld. De RVS uitvoering gaat mijn leven lang mee. In de demo BBQ showtuin de diverse accessoires gezien. Gekozen voor het spit en het charrasco frame. De braai heeft een mooie plaats in onze tuin gekregen. Na de tips van de heren van het Outdoor Cooking Experience Center en de instructievideo’s van de BBQ Pitmaster Community ben ik volop van mijn mooie aankoop aan het genieten!

Jan Daniël

Jan DaniëlAlfa Forni pizza oven gebruiker

We zijn grote Italië liefhebbers. Onze wens was altijd al een echte houtgestookte pizza oven in onze tuin zodat we zelf die heerlijke Italiaanse pizza’s kunnen maken. Op basis van het goede advies, het vooraf kunnen uitproberen en proeven is dat de Alfa Forni 5 Minuti oven geworden. Is super snel op temperatuur en heeft genoeg binnenruimte. We maken er veel meer dan alleen pizza’s in. Compliment voor het goede advies, de installatieservice en de vele recepten.

MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Door je NU aan te melden voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en ontvang je leuke BBQ recepten, tips en instruction.
Mis het niet en meld je NU aan!

Je kan jezelf op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze nieuwsbrieven. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.