GELD LENEN KOST GELD!

Mede door de vele informatie die hierover is/wordt verstrekt zal iedereen inmiddels weten dat Geld Lenen Geld Kost. Naast de aflossing van het aankoopbedrag betaal je namelijk de rente. Puur financieel gezien is het dus goedkoper om het aankoopbedrag in één keer te betalen. Waarom zou je dan een BBQ op afbetaling kopen?

Daar zouden meerdere redenen voor kunnen zijn. Wellicht heb je het geld wel, maar wil je dit als financiële buffer houden. Het zou ook zo kunnen zijn dat je het geld nu nog niet heb en dus eerst moet sparen. Met behulp van BBQ op AFBETALING zou je nu je BBQ kunnen kopen om vervolgens in termijnen af te lossen. Het omgekeerde van sparen. Met als voordeel dat je niet op je BBQ hoeft te wachten. Kopen op afbetaling kost je wel rente.

Hoeveel aan rente betaal je dan?

BBQ op AFBETALING werkt samen met SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Een rekenvoorbeeld: Stel jij wil een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag.

Is het verantwoord?

Je zal zelf wellicht het antwoord op de vraag weten of de extra maandlast voor jou verantwoord is. Je moet alleen overgaan tot een aankoop wanneer je eigen antwoord op deze vraag een volmondig ‘ja’ is. Aanvullend op je eigen inschatting wordt er door SprayPay nog een Inkomen – Uitgaven toetst gedaan. Daarbij worden de NIBUD regels aangehouden om te bepalen of de extra maandlast door jou kan worden gedragen.

Kortom

Kortom; het kopen op afbetaling kost je enkele euro’s per maand aan rente. Daar staat tegenover dat jij je financiële reserve niet hoeft aan te spreken, of niet eerst te hoeft te wachten op je BBQ ivm. het sparen voor je aankoop.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Snelle Fiatering

Nadat de benodigde informatie is aangeleverd zal de fiatering snel plaatsvinden. Veelal binnen enkele uren. Zodoende weet je snel of/wanneer je nieuwe BBQ in jouw tuin staat te pronken.

Alles thuis afgeleverd

Je totale bestelling wordt netjes thuis afgeleverd. Soms dien je zelf nog wat zaken in elkaar te zetten. Soms zal dat al zijn gedaan. Hierdoor kan je snel aan de slag!

Kosteloos versneld aflossen

Versneld aflossen is mogelijk. Je openstaande saldo wordt daarmee verlaagd. Je betaalt rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan versneld aflossen zijn geen extra kosten verbonden.

TEVREDEN KLANTEN

Jan Smit

Jan SmitBig Green Egg Large gebruiker

Door een tijd te sparen had ik de Big Green Egg ook kunnen kopen. Nu betaal ik per maand en staat de Big Green Egg Large inmiddels te pronken in mijn tuin. inclusief alle bijbehorende accessoires. Opgeteld betaal ik iets meer, maar in ruil hoef ik niet te wachten. Mooi dat dit zo kan!

Bob de Vries

Bob de VriesOFYR gebruiker

De OFYR is een sieraad in onze tuin, maar kost best een hoop geld. Gespreid betalen kost ons een klein bedrag per maand. Hierdoor houden we genoeg financiële buffer. We hebben al gebruik gemaakt van het kosteloos versneld aflossen. Heel tevreden over de totale service.