Het is heel verstandig om een nieuw apparaat dat je voornemens bent om aan te schaffen VOORAF uit te proberen tijdens een workshop. Zodoende kom je er beter achter welk type en uitvoering het beste bij je past en welke accessoires voor jou het handigste zijn om aanvullend aan te schaffen.

In eerste instantie boek je de BBQ workshop op onze website. De desbetreffende BBQ workshop dient vooraf door je te worden betaald. Wanneer je naderhand tot aankoop over gaat wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aankoopprijs. Voorwaarde is wel dat de aankoop minimaal € 1.000,- bedraagt. We brengen maximaal € 200,- in mindering.

Ook is het mogelijk om de betreffende apparatuur uit te proberen in onze BBQ showtuin van 3500 m2. Dit is minder uitgebreid en duurt minder lang dan een BBQ workshop. Naast de BBQ shop staat alle apparatuur daar op een sfeervolle manier opgesteld. Vele gezellige zithoekjes waar de BBQ apparatuur ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvangen we jou graag in onze BBQ showtuin en steken we met alle liefde het apparaat aan waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zodoende kan het apparaat naar keuze worden uitgeprobeerd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.