GRATIS ONLINE BBQ WORKSHOP
Beschrijving: De online VIS op de BBQ workshop is interessant voor iedereen die houdt van lekker eten en culinair wil worden uitgedaagd. Met de online VIS op de BBQ workshop leer je welke eindeloze mogelijkheden er zijn betreft dit onderwerp. Er zijn namelijk veel verschillende soorten vis. Daarnaast zijn er veel verschillende bereidingstechnieken. In deze online VIS op de BBQ workshop ga je onder begeleiding verschillende visjes bereiden op basis van verschillende technieken. Tijdens deze online VIS op de BBQ workshop ga je veel inspiratie opdoen! Deze online workshop is interessant voor zowel startende als de meer ervaren BBQ’ers.
Te bereiden menu:
- Nader te bepalen.
Onderwerpen Online VIS OP DE BBQ workshop (13-07-2025):
- Welke BBQ technieken zijn er om vis op de BBQ te bereiden?
- Welke vis kan er goed op de BBQ?
- Welke bereidingstechnieken kun je allemaal toepassen?
- Waarom kun je beter hele vissen grillen dan losse filets?
- Middels welke slimme truck voorkom je dat je hele vissen aan het rooster blijven plakken?
- Hoe bereid je vis op de BBQ middels een rookplankje?
- Wat is het nut en het effect van pekelen?
- Wat zijn de accessoire must-have en nice-to-have?
- Wat moet je op letten bij het opmaken van een mooi bordje?
- Je maakt 3 mooie visgerechten op de BBQ.
- Je maakt een mooi nagerecht.
- Uiteraard beantwoorden we al jullie vragen.
Wij versturen zelf geen BBQ FRESH BOX meer. Je dient er dus zelf voor te zorgen dat je alle benodigde ingrediënten in huis heb. Vooraf mailen we alle recepten waarin is te lezen wat je nodig heb. Alle inkopen dien je dus zelf te doen.
We kunnen onze partner BEEF & STEAK aanbevelen voor het online bestellen van alle vlees:
–> https://beefensteak.nl/
We kunnen onze partner SCHMIDT ZEEVIS aanbevelen voor het online bestellen van alle vis:
–> https://www.schmidtzeevis.nl/webwinkel
Als PREMIUM of VIP member van onze Community kun je bij beide bestellen met 5% korting door gebruik te maken van de kortingscode welke op de Community website is te vinden.