GRATIS ONLINE BBQ WORKSHOP
Beschrijving: Zeg je BBQ, dan zeg je Low & Slow. Dit is de techniek die iedere BBQ’er goed wil beheersen. Buikspek, spareribs, pulled pork, brisket. Allemaal Low & Slow bereidingen. En omdat er zo veel kennis is te delen duurt deze online LOW & SLOW BBQ workshop dan ook langer dan normaal, mede ook omdat een aantal bereidingen de nodige uren in beslag nemen. Dat wordt gegarandeerd genieten!
LET OP! Deze online LOW & SLOW BBQ workshop gaat veel eerder starten om alles op tijd klaar te hebben. Nadere info volgt richting alle deelnemers die zich hebben aangemeld.
Te bereiden menu:
- nader te bepalen
Onderwerpen LOW & SLOW Online BBQ workshop (12-10-2025):
- Wat is Low & Slow precies?
- Wat zijn typische Low & Slow gerechten?
- Welke apparatuur is voor Low & Slow geschikt?
- Wat bereik je door Low & Slow iets te bereiden?
- Hoe houd je de temperatuur lang ‘low’?
- Welke rubs gebruik je?
- Wat is het verhaal rondom injecteren?
- Wat is het verhaal rondom sprayen?
- Wat is het verhaal rondom inpakken?
- Welke houtsoorten gebruik je?
- Waar moet je opletten bij het selecteren van je vlees?
- Hoe ‘trim’ je een brisket
- Wat is ‘the zone’?
- Hoe worden je spareribs thuis nog lekkerder?
- Hoe wordt jouw pulled pork thuis nog lekkerder?
- Welke wedstrijdtechnieken zou je thuis ook moeten toepassen?
- Uiteraard beantwoordt Steyn al jullie vragen.
Wij versturen zelf geen BBQ FRESH BOX meer. Je dient er dus zelf voor te zorgen dat je alle benodigde ingrediënten in huis heb. Vooraf mailen we alle recepten waarin is te lezen wat je nodig heb. Alle inkopen dien je dus zelf te doen.
We kunnen onze partner BEEF & STEAK aanbevelen voor het online bestellen van alle vlees:
–> https://beefensteak.nl/
We kunnen onze partner SCHMIDT ZEEVIS aanbevelen voor het online bestellen van alle vis:
–> https://www.schmidtzeevis.nl/webwinkel
Als PREMIUM of VIP member van onze Community kun je bij beide bestellen met 5% korting door gebruik te maken van de kortingscode welke op de Community website is te vinden.